Superonline ONT dahil cihaz artık vermiyor. Niye kendi kendinize en yaygın seçenekmiş gibi yorumladığınızı anlayamadım ancak kendi router cihazının da firma cihazının da ethernet bağlantı kapasitesi aynı zaten dolayısıyla gayet rahat ve sorunsuz kaliteli bir şekilde üstelik kendi cihazını bağlı cihaz sayısı fazla olsa da kaldırabilecek şekilde Access Point olarak kullanabilir. Dediğimiz gibi buna gerek kalmayacak çünkü ONT hariç veriyor Superonline. Access Point'de de cihazın hala bir router, router olarak kullanamayacaksın diye bir durum yok. Sadece modunu değiştirmiş oluyorsunuz. Etherneti ha kendi cihazından almış ha firma cihazından, farkında değilsiniz sanırım kimse kablolu bağlantı kapasitesi yüzünden router almıyor. Gigabit portu hepsinde standart zaten. ONT dahil cihaz da verilse hariç de iki cihaz bir arada kullanmak zorunda zaten. Hâla anlamış değilim yaygın olmayan bir cihazı aksine çok yaygın diye nereden elde ettiniz bu bilgiyi bir done verin de bilelim ?

Ayrıca söz konusu senaryoda mesh sistemine gerek kalmadığını söylemeye bile gerek yok.
Ont dahil cihaz neden vermesinlerki peki?

Ont dahil cihaz neden vermesinlerki peki?
İleride değişir belki şu anda ellerinde ZTE var çoğunlukla, dahili verseler de değişen bir yok kullanımda dert etme dostum.

Üç dört sene önce dahili Nokia vermeye başladılar, yazılımında sorun çıktı. Nokia listesinden bile çıkardı cihazı.

Son düzenleme:
İleride değişir belki şu anda ellerinde ZTE var çoğunlukla, dahili verseler de değişen bir yok kullanımda dert etme dostum.

Üç dört sene önce dahili Nokia vermeye başladılar, yazılımında sorun çıktı. Nokia listesinden bile çıkardı cihazı.
Teşekkür ederim ilginiz için :)

Ont ayrı kurdular huawei cihaz keyfini çıkartıyom valla 😅

Son düzenleme: