Arkadaşlar,

Forumlarda oldukça eleştirildiğini gördüm ve içime kurt düşmüştü. Ama kurulumdan sonra çok memnunum şu anlık. Oyunlardaki ping değerleri güzel sabit. LoL'de 14 ping sabitti, örneğin.
İndirme ve yükleme hızları vaat edileni veriyor.
İlk fotoğrafta modemin dibinde Wi-Fi ile bağlı laptopum 1 Gbps gördü.

Ekran görüntüsü 2026-06-29 172020.webp

Ekran görüntüsü 2026-06-29 190711.webp

Odam üst katta, TP-Link EX530v Superonline'nin verdiği modem salonda ve salon odamdan çok uzak olduğu için alt kattaki odaya router koyduk; Wi-Fi ile oradan bağlanıyor laptopum.

Mevcut durumda BF5 indiriyorum. Hız fotoğrafta gördüğünüz gibi; ayrıca upload hızı 50 Mbps'nin üstünde hep.

1782761386202.webp

Son olarak Cloudflare WARP kullanabiliyorum; herhangi bir engel falan göremedim. Yasaklı sitelere de herhangi bir ISS'de kullanılan yöntemler ile girebiliyorum.

Hocam işte sansür kısmını henüz göremedim. Modem falan değişemiyormuşuz ama onun da yöntemleri var araştırdığım kadarıyla.

Umarım da görmem sansür kısmını.

2 senedir Superonline kullanıyorum 2 defa ihtiyacım oldu servise oda değiştirdim o yüzden hız konusundada memnunum 100Mbps paket olmasına rağmen 200 Mbpse kadar çıkıyor testlerde.
Sansürü ise abartıyorlar sanırım ben hiçbir problem yaşamadım her yere girebiliyorum millet fazla ağlıyor olabilir yani belki de.

Bizim sorunumuz şunlar hocam: İlk olarak aşırı sansürcü bir firma ne başka bir modem kullanmamıza izin verirler ne PPPoE bilgilerini verirler. Eğer başka bir modem kullanıyorsanız, doğal olarak TR-069 portuna erişemedikleri için mh yardımcı olmuyor. İkinci olarak, siz Türkiye içi ping test etmişsiniz ama sansüronline'ın gerçekten rezalet bir Routing'i var. Wavefrom.com'dan bir bufferbloat testi yapar mısınız?

Bizim sorunumuz şunlar hocam: İlk olarak aşırı sansürcü bir firma ne başka bir modem kullanmamıza izin verirler ne PPPoE bilgilerini verirler. Eğer başka bir modem kullanıyorsanız, doğal olarak TR-069 portuna erişemedikleri için mh yardımcı olmuyor. İkinci olarak, siz Türkiye içi ping test etmişsiniz ama sansüronline'ın gerçekten rezalet bir Routing'i var. Wavefrom.com'dan bir bufferbloat testi yapar mısınız?

Dediğim gibi fazla ağlıyor olabilir millet :)