Superonline'da Kick yayınları donuyor

Vemoxis

Uzman
Saçma bir şekilde Superonline, Kick platformuna bant daraltma uyguluyormuş sanırım. Normalde pek canlı yayın izlemem ancak bugün izleyeyim dedim ve her saniye yayın donuyor. 50 Mbps internet çok iyi değil tamam ama donmadan izletmesi lazım normal şartlarda. Bunun sebebi nedir bilen var mı veya çözümü var mıdır? 1.1.1.1 indirdim ama hep bunu açık tutmak güvenlik olarak riskli mi bilmiyorum.

Güvenlik olarak riskli değil tam tersine daha iyi. Superonline'ın ilgili platforma bant daraltması hakkında fikrim yok.

Güvenlik olarak riskli değil tam tersine daha iyi. Superonline'ın ilgili platforma bant daraltması hakkında fikrim yok.
Hocam bende o konuda resmi bir bilgi bulamadim ancak ayni problemden muzdarip kisilerin neredeyse hepsi Superonline kullanicisi ve birkac kisinin de bant daraltma uyguladigini yazdigini gordum. Dogrusu nedir bilmiyorum ama 1.1.1.1 kullanayim o zaman daha guvenli ise.

Bandı daraltmak için firmanın bir gayreti yok bant zaten dar. Kötü yönetilen CGNAT havuzu, Yurt dışı çıkışlarının yetersizliği. Rotaların anlamsız yerlerden gidiyor olması (İzmir'de yaşayanlar çok çekiyor.)

Sansüronlayn yapısı. Bağlantımı resetleyince veya sizin gibi VPN açılınca sorun düzeliyor. Bazı omurgalarında problem var. İstanbul olan çıkışım Adana'ya falan taşındı. Öyle rezil bir yönlendirmesi var. Speedtestte en yakın sunucu Suriye çıktı. SyriaOnline kullanıyorum sanki. Lanet olası, iğrenç, pislik bir firma. Çaycısından CEO'suna kadar hiç bir çalışanına saygım yok. Şeref, onur, haysiyet falan görmüyorum hiç birinde.

Konu bant daraltmasından öte, alakası yok Kurumsal hariç normal tüketici umurlarında değil, önceliklerinden ötürü yaşanıyor bu sorunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…