badduck

Çalışkan
Merhaba,

Az önce TurkNet’ten Superonline 1000 Mbps paketine geçiş için başvuru yaptım ancak sonradan önemli bir konuyu düşünmediğimi fark ettim. İşlerimin tamamını Discord üzerinden yürütüyorum ve MacBook (macOS) kullanıyorum.
Superonline bağlantısında SpoofDPI kullanan ve erişim sağlayabilen var mı?
Bu konuyu düşünmeden başvuru yaptım ama henüz internetim aktif olmadığı için belki vazgeçme şansım vardır diye düşünüyorum. Konu hakkında bilgisi olan biri varsa, paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O halde sana güvenerek iptal işlemini gerçekleştirmiyorum :D
Daha 2 gün önce ByeDPI Windows versiyonu için gelen yorum.
Screenshot_20251023-002713_YouTube.webp

ByeDPI her yerde ByeDPI'dır, bir parametre çalışmışsa MacOS Windows Linux Android fark etmez her yerde çalışır. :)

Paylaştığınz ekran görüntüsündeki video linkini paylaşabilir misiniz?
Tabi.

Superonline kullanan bir arkadaşına falan denettireceksen Android'de daha kolay deneyebilirsiniz.

Bunu kur.

Ayarlara gir
DNS: 1.1.1.1
Komut satırı editörünü kullan
Komut satırı editörü
Komut satırı argümanları
"-r 1+s" yaz tırnaklar olmadan
Ana ekrana çık Bağlan de
Tarayıcı aç discord.com, roblox.com girmeyi dene
Olmazsa argümanı "-o1 -At,r,s" olarak değiştir tekrar dene.

Böylece ByeDPI çalışır mı çalışmaz mı anlarsınız.

Son düzenleme:
SansürOnline ve ByeDPI ile maalesef başarılı olamadım. MacOS’ta SpoofDPI gayet sorunsuz çalışıyor. Her seferinde terminali açmak yerine, ChatGPT ile yazışarak GO ile arka planda otomatik açılacak şekilde ayarladım; şu anda sorunsuz işliyor.
1761254053140.webp

SansürOnline ve ByeDPI ile maalesef başarılı olamadım. MacOS’ta SpoofDPI gayet sorunsuz çalışıyor. Her seferinde terminali açmak yerine, ChatGPT ile yazışarak GO ile arka planda otomatik açılacak şekilde ayarladım; şu anda sorunsuz işliyor.Eki Görüntüle 195248
Superonline'da spoofdpi çalışmıyor diyeni çok görmüştüm. Örneğin:

Demek ki çalışıyormuş. ByeDPI da çalışıyor ama kuramadınız sanırım. Sorun hallolduysa kurcalamaya da gerek yok zaten.