Merhabalar. Bir Superonline kullanıcısıyım ve bana verilen dayatma router'dan kurtulmak için OpenWrt destekli bir router almayı düşünüyordum. Bunun çalışıp çalışmayacağını test etmek için bilgisayarımda VirtualBox'tan bir makine oluşturdum ve disk imajı olarak OpenWrt'nin sitesinden indirdiğim imajı .vdi'a çevirip ekledim. Network kısmında da Adapter 1'i bridge adapter yaptım ve ONT'mi bilgisayarıma bağladığım ethernet arayüzünü seçtim. Sanal makine çalışıyor, tarayıcıdan OpenWrt arayüzüne de giriliyor. Ancak VirtualBox'tan mı yoksa yaptığım konfigürasyonlardan mı kaynaklı olduğunu bilmediğim bir şekilde internet bağlantısı kurulamıyor. PADO paketi beklerken zaman aşımına uğruyor.
Superonline, OpenWrt bir router ile çalışıyor mu? Uğraşmama gerek var mı? Eğer mümkünse konfigürasyonunu nasıl yapmalıyım? Deneyimi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.
Superonline, OpenWrt bir router ile çalışıyor mu? Uğraşmama gerek var mı? Eğer mümkünse konfigürasyonunu nasıl yapmalıyım? Deneyimi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.