EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Turkcell Superonline 50 MB paket kullanıyorum ve ortalama 45MB civarı hız alıyorum, WARP açtığım zaman bu hız genelde en fazla 35MB gibi hızlara düşer oyunlarda ping oynamazdı bile ama bugün WARP açtığım zaman hız 3-5MB arasında dolaşıyor ve inanılmaz bir ping var. Proton VPN denedim, Proton VPN zaten en başından beri yavaş çalışıyordu. 10-20 MB anca veriyordu ama şu an 600KB hız veriyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Cihazım bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windscribe VPN dener misiniz? WARP bende de yavas calistigindan Windscribe'a gecmistim cok hiz kaybi yasamiyorum.

Turk telekom kullanıcısı olarak WARP bende de sorunlu çalışıyor. GoodbyeDPI denediniz mi? Superonline'da çalıştıramayan arkadaşlar olsa da çalıştırabilenler de olmuş. Eğer sizde de çalışırsa herhangi bir ping sorunu yaşamadan oyun oynayabilirsiniz. Denemediyseniz bir göz atın derim.

Sansuronline iste. WARP olmadan Proton VPN'in sitesine bile giremiyorum ben, sen yine deneyebilmissin:rofl:WARP'i da engellemeye calisiyorlardir belki.

1730339004521.webp
1730339022810.webp

Ping'deki artisa bak. 4'ten 80'e.

Rehberimi incelediniz mi? Bu ayar sayesinde sadece Discord üzerinde ping sorunu yaşarsınız.

Sansuronline iste. WARP olmadan Proton VPN'in sitesine bile giremiyorum ben, sen yine deneyebilmissin:rofl:WARP'i da engellemeye calisiyorlardir belki.

Ping'deki artisa bak. 4'ten 80'e.

Evet Proton VPN WARP olmadan bende giremiyorum, çok önceden indirmiştim.

Rehberimi incelediniz mi? Bu ayar sayesinde sadece Discord üzerinde ping sorunu yaşarsınız.

Sevgili Turkcell Güvenli internet adı altında R6 sunucularını yasakladığı için sadece R6 için kullanıyorum, işe yararsa iyi olur.

Evet Proton VPN WARP olmadan bende giremiyorum, çok önceden indirmiştim.

Sevgili Turkcell güvenli internet adı altında R6 sunucularını yasakladığı için sadece R6 için kullanıyorum, işe yararsa iyi olur.

Rainbow'un IP adreslerini tespit etmeniz gerekecek. Discord IP adresleri yerine Rainbow IP adreslerini girerseniz WARP sadece Rainbow üzerinde çalışacaktır. Ufak bir araştırma yaparsanız IP adreslerini bulabilirsiniz.