- Makaleler
- 14
Daha önce çalıştırabilen ancak artık çalıştıramayan var mı? Benle beraber arkadaşımla bu sorunu yaşıyoruz. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Kullandığınız yapılandırmayı paylaşabilir misiniz? (En azından GoodbyeDPI için.) 2 gün önce çalışan yapılandırma ile sansürleri aşamadık. Discord üstünden ekibimle çalışamıyorum...
GoodbyeDPI ile beraber bir DNS çözümü de kullanmanız gerekiyor. Belki unutmuş olabilirsiniz.Kullandığınız yapılandırmayı paylaşabilir misiniz? (En azından GoodbyeDPI için.) 2 gün önce çalışan yapılandırma ile sansürleri aşamadık. Discord üstünden ekibimle çalışamıyorum...![]()
Yapılandırma derken? Sadece GoodbyeDPI TR alternative_2'yi kullanıyorum.Kullandığınız yapılandırmayı paylaşabilir misiniz? (En azından GoodbyeDPI için.) 2 gün önce çalışan yapılandırma ile sansürleri aşamadık. Discord üstünden ekibimle çalışamıyorum...![]()
Mantıklı. DNS yüzünden gerçek IP adresi yerine farklı bir IP yanıtlıyormuş. Cloudflare DNS verip DNS belleğini temizledim ve düzeldi. Teşekkür ederim.GoodbyeDPI ile beraber bir DNS çözümü de kullanmanız gerekiyor. Belki unutmuş olabilirsiniz.
1.1.1.1(Cloudflare) veya 8.8.8.8(Google) gibi DNS çözümlerini deneyebilirsiniz.
Ben Superonline ile kullanıyorum. Şu an herhangi bir sorun yok. Hem de Kaspersky kullanmama rağmen.Daha önce çalıştırabilen ancak artık çalıştıramayan var mı? Benle beraber arkadaşımla bu sorunu yaşıyoruz. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Site bende yavaşladı. Mesajı tamamlamadan yanlışlıkla gönderdim. Cloudflare kullandım1.1.1.1(Cloudflare) veya 8.8.8.8(Google) gibi DNS çözümlerini deneyebilirsiniz.