DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Merhaba, protein tozum bitmek üzere ve Supplementler'den 2 KG toz almaya karar verdim. 2020-2021'de çikolata aromasını denemiştim ama pek hoşuma gitmemişti. Sanırsam o süreçten bu yana 2 defa tedarikçi markayı değiştirmişler. Şu an elimde 2022 sonuna doğru alınmış Proteinocean'ın karamel aroması var. Açıkçası çok sevdim, severek kullandım ama artık baymaya başladı gibi.

Supplementler'in tozunu güncel olarak kullananların yorumlarını merak ediyorum, çikolata ya da mocha deneyen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hammaddeyi Volac'tan alıyorlardı fakat şu an biraz daha kaliteli olan arla firmasından alıyorlar. Çikolatalısını denemedim fakat çilekli ve muzlusu gayet iyiydi. Mocha aromalısını bayağı övüyorlardı, Proteinocean kullanmayın hammaddeyi hangi firmadan aldıklarını söylemekten aciz bir marka. Oceandan kreatin gibi saf ürünler harici bir şey alınmaz. Bu arada Ocean'ın karamellisini sevdiyseniz supplementlerin tuzlu karamel aromalısını alabilirsiniz.

Hammaddeyi Volac'tan alıyorlardı fakat şu an biraz daha kaliteli olan arla firmasından alıyorlar. Çikolatalısını denemedim fakat çilekli ve muzlusu gayet iyiydi. Mocha aromalısını bayağı övüyorlardı, Proteinocean kullanmayın hammaddeyi hangi firmadan aldıklarını söylemekten aciz bir marka. Oceandan kreatin gibi saf ürünler harici bir şey alınmaz. Bu arada Ocean'ın karamellisini sevdiyseniz supplementlerin tuzlu karamel aromalısını alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Ocean almayacağım artık, sadece kreatin kullanıyorum ocean'dan. Bisküvi Supplementler aldım, bir sonraki de çikolata olacak gibi.

Protein tozu değil ancak Kingsize kreatin kullanıyorum. Supplementler markasına ait diye biliyorum. Daha önceden Grizzone ve Mysupplement markalarını da kullanan birisi olarak bu ikisini solladığını söyleyebilirim. Protein tozu da alınabilir bana sorarsanız.