alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 26 Nisan 2024 #1 Sürat Kargo eve gelmeden önce "evde misiniz?" diye arayıp soruyor mu?
Çözüm Toby Fox 26 Nisan 2024 O anki kuryenin isteğine bağlı, arama hakkı da var aramama hakkı da var. Beni genellikle arıyorlardı. En son Sürat Kargo gönderimde aranmadım mesela.
O anki kuryenin isteğine bağlı, arama hakkı da var aramama hakkı da var. Beni genellikle arıyorlardı. En son Sürat Kargo gönderimde aranmadım mesela.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.266 Yer United Kingdom 26 Nisan 2024 #2 O anki kuryenin isteğine bağlı, arama hakkı da var aramama hakkı da var. Beni genellikle arıyorlardı. En son Sürat Kargo gönderimde aranmadım mesela. Artı 0 Eksi Çözüm
O anki kuryenin isteğine bağlı, arama hakkı da var aramama hakkı da var. Beni genellikle arıyorlardı. En son Sürat Kargo gönderimde aranmadım mesela.
236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 26 Nisan 2024 #3 Kuryeye bağlı bir durum ama büyük ihtimalle sormaz. Arayıp soran bi' kolaygelsin var oda farklı şirketlerle birleştiği için bozmaya başladı. Artı 0 Eksi
Kuryeye bağlı bir durum ama büyük ihtimalle sormaz. Arayıp soran bi' kolaygelsin var oda farklı şirketlerle birleştiği için bozmaya başladı.
DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 26 Nisan 2024 #4 Yukarıda da yazdığı gibi arama ve aramama hakkına sahipler. Genellikle arıyorlar ama. En azından beni arıyorlar. Artı 0 Eksi
Yukarıda da yazdığı gibi arama ve aramama hakkına sahipler. Genellikle arıyorlar ama. En azından beni arıyorlar.
Visal Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 650 Makaleler 3 Çözümler 4 Beğeniler 475 Yer Ankara 26 Nisan 2024 #5 alperen dedi: Sürat Kargo eve gelmeden önce "evde misiniz?" diye arayıp soruyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynı il ve ilçede, beni hiç aramadılar, arkadaşımın bilgisayar kargosu varken aşağı indirmek için aradılar. Artı 0 Eksi
alperen dedi: Sürat Kargo eve gelmeden önce "evde misiniz?" diye arayıp soruyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynı il ve ilçede, beni hiç aramadılar, arkadaşımın bilgisayar kargosu varken aşağı indirmek için aradılar.
YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.918 Çözümler 34 Beğeniler 2.426 Yer Ankara 26 Nisan 2024 #6 Sürat kısmından sonra gülme tuttu. Bizim bölgede ki zargana apartman önüne bırakıp giden cinsten. Arama hak getire. Artı 0 Eksi
Sürat kısmından sonra gülme tuttu. Bizim bölgede ki zargana apartman önüne bırakıp giden cinsten. Arama hak getire.
9 995 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 2 Beğeniler 3.618 26 Nisan 2024 #7 YXEL dedi: Sürat kısmından sonra gülme tuttu. Bizim bölgede ki zargana apartman önüne bırakıp giden cinsten. Arama hak getire. Genişletmek için tıkla... Beni'de en son el arabası ile kargo taşıdığı için aradı aşsağıya in gel al lan kargonu dedi. Artı 0 Eksi
YXEL dedi: Sürat kısmından sonra gülme tuttu. Bizim bölgede ki zargana apartman önüne bırakıp giden cinsten. Arama hak getire. Genişletmek için tıkla... Beni'de en son el arabası ile kargo taşıdığı için aradı aşsağıya in gel al lan kargonu dedi.