Sürat Kargo eve gelmeden önce "evde misiniz?" diye arayıp soruyor mu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O anki kuryenin isteğine bağlı, arama hakkı da var aramama hakkı da var. Beni genellikle arıyorlardı. En son Sürat Kargo gönderimde aranmadım mesela.
O anki kuryenin isteğine bağlı, arama hakkı da var aramama hakkı da var. Beni genellikle arıyorlardı. En son Sürat Kargo gönderimde aranmadım mesela.
Kuryeye bağlı bir durum ama büyük ihtimalle sormaz. Arayıp soran bi' kolaygelsin var oda farklı şirketlerle birleştiği için bozmaya başladı.
Aynı il ve ilçede, beni hiç aramadılar, arkadaşımın bilgisayar kargosu varken aşağı indirmek için aradılar.Sürat Kargo eve gelmeden önce "evde misiniz?" diye arayıp soruyor mu?
Sürat kısmından sonra gülme tuttu. Bizim bölgede ki zargana apartman önüne bırakıp giden cinsten. Arama hak getire.
Beni'de en son el arabası ile kargo taşıdığı için aradı aşsağıya in gel al lan kargonu dedi.Sürat kısmından sonra gülme tuttu. Bizim bölgede ki zargana apartman önüne bırakıp giden cinsten. Arama hak getire.