Instagram Sürekli ban yiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8461
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 561
  • Etiketler Etiketler
    ban

8461

Uzman
Az önce arkadaşım ile tartışmaya girdik, o küfür etti ben etmedim beni şikayet etmiş, 7 gün boyunca ban yedim. Onu da şikayet ettim o herhangi gibi bir ceza almamış. Üst üste yaptı. İlk uyarıyı aldım 1 günlük ban verdi. 3 günlük 7 günlük. Instagram'a nasıl itiraz da bulunurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 409
Geçmiş olsun. Sonsuz bir döngüye girdiniz. Raporladığı mesajı bulup silene kadar o sizi raporladıkça durmadan 7 gün ceza alacaksınız. Başka bir foruma yazmıştım. Eğer bulup silemezseniz Instagram çok fazla ceza aldığınız için hesabınızı dahi kapatıyor. Bu konuda mağdur çok fazla.

Lan kelimesini yazdı diye çocuğun birisi 6 ay boyunca her hafta benim yüzümden ceza almıştı.

Ben Grup'ta etmiştim az önce yedim o mesajı bulma ihtimalleri çok zor gibi sohbet akıyor zaten sizce?

Ben Grup'ta etmiştim az önce yedim o mesajı bulma ihtimalleri çok zor gibi sohbet akıyor zaten sizce?

Arama butonuyla arayıp mesaja tıklarlar. Daha sonra mesajı tekrar raporlarlar. Tabii eğer biliyorlar ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…