8461

Uzman
Az önce arkadaşım ile tartışmaya girdik, o küfür etti ben etmedim beni şikayet etmiş, 7 gün boyunca ban yedim. Onu da şikayet ettim o herhangi gibi bir ceza almamış. Üst üste yaptı. İlk uyarıyı aldım 1 günlük ban verdi. 3 günlük 7 günlük. Instagram'a nasıl itiraz da bulunurum?

3A38BE8B-1597-489D-BEA7-7DB3226E697D.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Sonsuz bir döngüye girdiniz. Raporladığı mesajı bulup silene kadar o sizi raporladıkça durmadan 7 gün ceza alacaksınız. Başka bir foruma yazmıştım. Eğer bulup silemezseniz Instagram çok fazla ceza aldığınız için hesabınızı dahi kapatıyor. Bu konuda mağdur çok fazla.

Lan kelimesini yazdı diye çocuğun birisi 6 ay boyunca her hafta benim yüzümden ceza almıştı.

Geçmiş olsun. Sonsuz bir döngüye girdiniz. Raporladığı mesajı bulup silene kadar o sizi raporladıkça durmadan 7 gün ceza alacaksınız. Başka bir foruma yazmıştım. Eğer bulup silemezseniz Instagram çok fazla ceza aldığınız için hesabınızı dahi kapatıyor. Bu konuda mağdur çok fazla.

Lan kelimesini yazdı diye çocuğun birisi 6 ay boyunca her hafta benim yüzümden ceza almıştı.

Ben Grup'ta etmiştim az önce yedim o mesajı bulma ihtimalleri çok zor gibi sohbet akıyor zaten sizce?