Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Evet, yenilebiliyor. Sürekli Dizi'nin 1. sezonundaki "The Unicorns Have Got to Go" bölümünde Benson kapıya bağlanmışken bir unicorn onun kolunu çeviriyor ve içinden de iki sakız düşüyor. Unicorn bu sakızları yiyor ve bir olumsuz tepki göstermiyor.

"In Season 1's episode "The Unicorn's Have Got to Go", Benson is gagged and tied up on a door. Here, a unicorn turned Benson's knob, two gumballs rolled from his latch, and the unicorn then ate said gumballs without any adverse effects"

Zaten yenilebilir ifadesi de geçmekte:
Benson's gumballs are shown to be edible.
Bu nasıl konu hocam tebessüm oluştu yüzümde. Aklıma ilk avmlerdeki 1TL atıp bize renkli sakız veren makineler geldi. Üstünde de her rengin anlamı yazardı :D ne günlerdi.

Konuya gelecek olursam, hatırladığım kadarıyla bir bölümde sinirlendiğinden dolayı dökülüp eziliyordu. Ancak yenildiğini hatırlayamadım.

Evet, yenilebiliyor. Sürekli Dizi'nin 1. sezonundaki "The Unicorns Have Got to Go" bölümünde Benson kapıya bağlanmışken bir unicorn onun kolunu çeviriyor ve içinden de iki sakız düşüyor. Unicorn bu sakızları yiyor ve bir olumsuz tepki göstermiyor.

"In Season 1's episode "The Unicorn's Have Got to Go", Benson is gagged and tied up on a door. Here, a unicorn turned Benson's knob, two gumballs rolled from his latch, and the unicorn then ate said gumballs without any adverse effects"

Zaten yenilebilir ifadesi de geçmekte:
Benson's gumballs are shown to be edible.

Çözüm
Ahbap zamanı ile kadınları etkileyeceğini mi sanıyorsun? Ancak bizi etkiler bu.
Unicornların rigby'i aralarına alıp suratına osurması peki 🤣 sonra rigby'nin unicornları göndermek için el mahkum mordecai dan yardım istemesi. Gidip skipsten yardım istesene yahu.