Detaylar
Kim cevapladı?dotsh
Üstün
Faydalı da, düşün. Birisi düşüyor, çok kötü oluyor sen orada kahkalara boğuluyorsun.
Ben olsam bende gülerim.
Devlet hastanesine gidersen birkaç psikolojik ilaç verip yollarlar. En iyisi psikolog ile görüşmek.
Uyuşturucu'dan beter.
Çok boş şeylere gülmek kötü insanı pasif gösterir saf gösterir gerektiğinde Ciddi olacaksın diğer türlü kimse Bir tarafına takmaz.
Fakat hocam ağlasın mı adam? Bırakın gülsün bazı şeylere ama ciddi olmak konusunda haklısınız.Çok boş şeylere gülmek kötü insanı pasif gösterir saf gösterir gerektiğinde Ciddi olacaksın diğer türlü kimse Bir tarafına takmaz.
Silverback Gorilla
Üstün
Fakat hocam ağlasın mı adam? Bırakın gülsün bazı şeylere ama ciddi olmak konusunda haklısınız.
Gülmek istiyorum evet sıkıntı yok ancak, her şeye gülmek mantıksız. Hem saçma esprilere gülüyorum, bunu yapınca hem karşı kişi daha çok böyle espri yapar.
Espri'ye filan gülün gerekirse birçok şeye gülün fakat sevgili ve değerli aurelian hocamızın söylediği gibi ölene hasta olana yaralanana gülmek doğru olmaz.Gülmek istiyorum evet sıkıntı yok ancak, her şeye gülmek mantıksız. Hem saçma esprilere gülüyorum, bunu yapınca hem karşı kişi daha çok böyle espri yapar.