Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 1 Aralık 2024 #1 Hepsiburada sürekli kargo ücreti istiyor. Hangi ürünü eklersem ekleyeyim fiyat fark etmeksizin kargo ücreti istiyor.
Hepsiburada sürekli kargo ücreti istiyor. Hangi ürünü eklersem ekleyeyim fiyat fark etmeksizin kargo ücreti istiyor.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 Beğeniler 2.585 1 Aralık 2024 #2 Premium almaya teşvik ediyorlar.
KS KS Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 1 Aralık 2024 #3 Falconpolat dedi: Premium almaya teşvik ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Üye kaybediyorlar haberleri yok.
Falconpolat dedi: Premium almaya teşvik ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Üye kaybediyorlar haberleri yok.
F fordark Yetkin Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 615 Beğeniler 230 1 Aralık 2024 #4 Falconpolat dedi: Premium almaya teşvik ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Siparişime ürün eklemiştim ve premium olma seçeneği otomatik tikliydi. Kim bilir kaç kişi fark etmeyip bu kötülüğe kurban gitti. Ben de fark etmemiştim fakat ücretin altında Premium ücreti falan yazıyordu küçük bir yazıyla onu görünce anlamıştım.
Falconpolat dedi: Premium almaya teşvik ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Siparişime ürün eklemiştim ve premium olma seçeneği otomatik tikliydi. Kim bilir kaç kişi fark etmeyip bu kötülüğe kurban gitti. Ben de fark etmemiştim fakat ücretin altında Premium ücreti falan yazıyordu küçük bir yazıyla onu görünce anlamıştım.