Ömer_Yeter
Yetkin
İlk önce USB bellek baktım. Ürün fiyatının yarısı kadar kargo ücreti. Telefon kılıfı baktım. O da aynı. Sizce Trendyol, bu kargo ücreti konusunda bir adım veya başka bir deyişle bir yöntem uygulamalı mı?
Tek seferde 10 tane kargo parasını verebildiğiniz bir dijital kartları vardı, ona bir bakın isterseniz.
Trendyol'un kendi satıcısı, 150.000 TL'lik ürün için bile kargo ücreti alıyor 45 TL'lik. Trendyol'u zorunlu olmadıkça kullanmıyorum. Kupon bile vermiyor adamlar hiç. Cimri firma.
Hayır. Hepsiburada saticisinda 500 TL üzerine kargo bedava ve Hepsiburada gerçekten çok fazla kupon veriyor. E-ticaret sitelerinde en çok kupon veren site Hepsiburada zaten.
Hayır. Hepsiburada saticisinda 500 TL üzerine kargo bedava ve Hepsiburada çok fazla kupon veriyor.
İlk önce USB bellek baktım. Ürün fiyatının yarısı kadar kargo ücreti. Telefon kılıfı baktım. O da aynı. Sizce Trendyol, bu kargo ücreti konusunda bir adım veya başka bir deyişle bir yöntem uygulamalı mı?
İkisini aynı sepette alın. Farklı satıcılar olsa da en azından 1 kere kargo ücreti ödersiniz. Eğer tek tek almak istiyorsanız Plustan başka seçenek kalmıyor.İlk önce USB bellek baktım. Ürün fiyatının yarısı kadar kargo ücreti. Telefon kılıfı baktım. O da aynı. Sizce Trendyol, bu kargo ücreti konusunda bir adım veya başka bir deyişle bir yöntem uygulamalı mı?