Sürekli sorun çıkaran sevgiliye ne yapmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lauresxd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 254
  • Etiketler Etiketler
    sorun
L

lauresxd

Ziyaretçi
Arkadaşlar, hem ayranım dökülmesin hem de düzenim bozulmasın misali her şeyde sorun çıkaran ama kendi ilgisizliğini ve kendisinin bana karşı kötü hisettirdiğini; misal vakit ayırmama, ilgilenmeme, bana karşı yaptığı davranışları görmeyen ama yeri geldiğinde ben ona sevgi veremediğimden dem vuran ve şikayet eden kıza ne yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bir süre onla rahatlat kendini sonra boşan. Böyle yapan birine materyalist bir şekilde yaklaşmalısın, duygusallığı at çöpe.

Sevgilinse yol yakınken ayrıl öyle biriyle aile kurulmaz.

Belirli bir süre onla rahatlat kendini sonra boşan. Böyle yapan birine materyalist bir şekilde yaklaşmalısın, duygusallığı at çöpe.
Defalarca kez yaptım o işi merak etme ama sanırım sırf onun için yanında duracağım kızın.

Ama öyle yaparken de bu arada lütfen benimle sırf bunun için konuşma eskisi gibi olalım seviyorum seni diyor.
Hop düzeltiyorum sorun sar baştan başa sarıyor.

Önceki konunda da söylemiştik. Ayrıl.
"Ben senin düşmanın değilim ben senin sevgilinim bana sevgi ver" diyor ama ben ona her defasında iyi davrandıkça sorun çıkarıyor elimden en sonunda bir kaza çıkacak ve o kaza neticesinde de tarihin tozlu raflarında yerini alacak.

Ben yazmıyorum o da yazmıyor birader bundan hayır gelmez an itibariyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…