Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aldığınız oyun kütüphanenize eklenir, oradan silinmez.Epic Games'te ayın 6'sına kadar ücretsiz oyun vardı; indirdim, oynadım, sildim ve şu an hala kütüphanede duruyor ve oynayabiliyorum. Sizce bug mu veya ne?
Astronotarda
Üstün
Aldığınız oyun kütüphanenize eklenir, oradan silinmez.Epic Games'te ayın 6'sına kadar ücretsiz oyun vardı; indirdim, oynadım, sildim ve şu an hala kütüphanede duruyor ve oynayabiliyorum. Sizce bug mu veya ne?
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bahsedilen süre indirim süresi, sen oyunu bir kez alınca geri alınmıyor senden (istisnalar hariç benim oyunumu çalmışlardı) onun dışında ürünün fiyatı eski haline dönüyor ama sen ücretsiz almış oluyorsun.
Elma ısıran
Üstün
Kampanya sebebiyle ücretliyken ücretsiz olmuş bir oyundan mı bahsediyorsun her Perşembe dağıtılanlardan? Yoksa geçici süreliğine ücretsiz şekilde oynama ve deneyimleme imkanı verilen bir oyundan mı bahsediyorsun? Bunu bazen Steam yapıyor çünkü Epic Games'te denk gelmemiştim ama. Yani eğer öyleyse ayın 6'sında oyunun kütüphanenden silinmesi ve oynayamaman gerekiyordu ama oynayabilme sebebini bilemedim. Üzümünü ye, bağını sorma diyesim geldi. 
Lully
Uzman
Geçici süreliğine ücretsiz gibi bişeydi sanırım.Kampanya sebebiyle ücretliyken ücretsiz olmuş bir oyundan mı bahsediyorsun her Perşembe dağıtılanlardan? Yoksa geçici süreliğine ücretsiz şekilde oynama ve deneyimleme imkanı verilen bir oyundan mı bahsediyorsun? Bunu bazen Steam yapıyor çünkü Epic Games'te denk gelmemiştim ama. Yani eğer öyleyse ayın 6'sında oyunun kütüphanenden silinmesi ve oynayamaman gerekiyordu ama oynayabilme sebebini bilemedim. Üzümünü ye, bağını sorma diyesim geldi.![]()
Oyun ismi?
Lully
Uzman
Chivalry 2
‘Ücretsiz oyunlar’ kısmından mı edindiniz oyunu? O kısımdan edindiğiniz oyunlar kalıcı oluyor.
Altındaki yazan kısım hesaba eklemenin son tarihiydi. Yani o tarihten önce alanların hesabına kalıcı olarak ekleniyor.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-