Son düzenleyen: Moderatör:
Tarihteki nankörlükleri tekerrür etmiş.

Taş ve sopa ile mi egemen olacak? Hindistan neden olmuyor peki?
Elbette, gelişmişlik nüfusla olmaz ama İngiltere'nin şu anki başbakanı Hint kökenli.

Yani nüfus artışı gayet de önemli zira gelişmiş yerleri ele geçirme ihtimalleri yükseliyor. Bu senaryoda kendilerinin gelişmiş olması pek de önemli değil.

Geçmişi çabuk unutmuşsunuz. Sınırdan girerken asker ve polis öldüren Suriyeliydi. Kim kime koz vermiş? Ayağında terlik elinde PKK/YPG'ye para kazandırıkları AK-47 ile şov yapan bedeviler mi? Haddinizi bilin. Resmen Türk halkını suçluyorsunuz. Öyle bir şey yok!
Bakın, bu olaylar doğru. Ancak Suriye'nin yaptığı hata ile Türkiye'nin yaptığı hatayı medya bir tutmuyor. Suriyeliler bir Türk öldürse haber olmaz. Ancak bir Türk Suriyeliye laf bile ederse medyada yer bulabilir. Bunu gözden kaçırıyorsunuz.

Böyle yaparak sadece Suriyelilerin ülkemize karşı yapacakları diğer vandallıklara gerekçe sunuyorsunuz.
Yok bu adamlar benim vergimle paşa gibi yaşıyor. Vandalılığın kralını kendileri yapıyorlar. Onlar taciz ve tecavüzde bulunurken vandallık değil miydi? Suçu gene bize atmışsın. Tüh. Fırsat geçerse onları da göndereceğiz. Biraz üzülebilirsin...

Bakın, bu olaylar doğru. Ancak Suriye'nin yaptığı hata ile Türkiye'nin yaptığı hatayı medya bir tutmuyor. Suriyeliler bir Türk öldürse haber olmaz. Ancak bir Türk Suriyeliye laf bile ederse medyada yer bulabilir. Bunu gözden kaçırıyorsunuz.
Birilerinin korkularına göre mi yaşayaacağız? Medya şöyle der, EU böyle der. Canları cehenneme. Umurumda değil. Ülkemde mülteci istemiyorum!

Yok bu adamlar benim vergimle paşa gibi yaşıyor. Vandalılığın kralını kendileri yapıyorlar. Onlar taciz ve tecavüzde bulunurken vandallık değil miydi? Suçu gene bize atmışsın. Tüh. Fırsat geçerse onları da göndereceğiz. Biraz üzülebilirsin...
Bu göçmenlerin minimum %70'i geçmişte suç işlemiş insanlar zaten. Ancak halkımızın yaptığı şey bazı medya kuruluşlarında "Türkler Suriyelilere zulmediyor" şeklinde başlık atabilir. Bunu da düşünmek lazım. Zaten haberi gören de derin araştırma yapmadan direkt kabul edeceği için her türlü suç sadece Türk halkında gibi gözükecek. Ama vandallık yapmak yerine slogan atıp protesto etselerdi o zaman bazı medya kurumları da buna göre haber yapıp belki de Türk halkını haklı bulacaktı.

Birilerinin korkularına göre mi yaşayaacağız? Medya şöyle der, EU böyle der. Canları cehenneme. Umurumda değil. Ülkemde mülteci istemiyorum!
O zaman, halkta doğru bilinci oluşturmak önemli. Örneğin Suriyeliler ülkeden gitse suç oranı ne kadar azalır gibi istatistiksel tahminler yapılmalı.