Geraltın kılıcı 39
Üstün
Türkiye?Esad'dan sonra kaçtılar diye biliyorum. 1960'lardan sonra yani.
Esat rejiminden farkları yok bence. Biri seküler vahşi, diğeri cihatçı vahşi.
Bizimkilerin yanında melek gibi duruyor.
Türkiye?Esad'dan sonra kaçtılar diye biliyorum. 1960'lardan sonra yani.
Esat rejiminden farkları yok bence. Biri seküler vahşi, diğeri cihatçı vahşi.
Azınlıklar. Her azınlığın bayramını resmi ilan edemeyiz. Maksimum %2 falan hristiyan sayısı Türkiyede.Bence olmalı. Sonuçta bu ülke içerisinde Hristiyanlarda var.
Laik ilke ya hiçbiri olmayacak ya da hepsi olacak der. O zaman Müslümanların dini bayramlarını kaldıralım. Bu arada Crismas bildiğim kadarıyla sadece Hristiyan halk tarafından kutlanmıyor.Azınlıklar. Her azınlığın bayramını resmi ilan edemeyiz. Maksimum %2 falan hristiyan sayısı Türkiyede.
Hocam Esad rejimini bir kısım Ateist diğer kısımda dindar diyor. Bu adamlar dindar mı yoksa değil mi?Esad'dan sonra kaçtılar diye biliyorum. 1960'lardan sonra yani.
Öyle kolay kolay geçemez. Evvelinde HTŞ'nin o bölge içerisinde otorite olması lazım.
Şu anda Amerikalı ve İsrailli sahiplerine yaranmaya çalışıyorlar, gerçek yüzlerini birkaç yıl içinde gösterirler. Din tabanlı fanatik bir terör örgütünden demokratik ve özgürlükçü bir yönetim bekleyenler varsa yanılırlar.
İyi güzelde bu arkadaşın (Golani) kıyafetini kimler seçti?Olma ihtimalide var. Colani biraz araştırdıktan sonra adamın ailesi ortalama bir bölükmüş. Bi' ihtimal adamakıllı bir şey yapar. Bu sayede Suriye tarafında ses azalır belki. O zaman tek sorunumuz ergen çocuk Israil olur.
Ne alaka demeden önce izleyelim.
Bunlarda güzel videolardır belirli kısımları ayarladım oralara baksanız yeterli.
İyi güzelde bu arkadaşın (Golani) kıyafetini kimler seçti?
Ne alaka demeden önce izleyelim.
Bunlarda güzel videolardır belirli kısımları ayarladım oralara baksanız yeterli.
İyi güzelde bu arkadaşın (Golani) kıyafetini kimler seçti?
Politik bölücülük dediğimiz şey bu. Seni bölerler ve ayrıştırırlar ondan sonra savaş başlar ve büyük devlet seni yutar.Bizimkilerde yılbaşı ağaçlarına baltayla saldırsın... Bu süslümanların bi ortasi yok.