Detaylar
Kim cevapladı?Tatlı görünme çabasından başka bir şey değil. Ne halt olduklarını biliyoruz fırsat buldukları anda yağmalayıp talan etmek dışında bir şey bilmezler.
+ Olarak hırsızlar.
Son düzenleme:
Çocukların işine yaradı. Okul yok mis.
- Makaleler
- 3
Acaba 5 yil sonra bu adamlar bizden daha medeni olabilir mi diye dusunuyorum.
Noel kutlamakla medeniyetin alakasi yok. Konuyu baglama sebebim ozgurlukcu bir dusunce. Turkiye'de bile noel kutlayanlara salak sacma baskilar yapilabiliyor belli basli kesimler tarafindan.
Sye 2
Uzman
İstese Türkiye'yi rahat sollarlar gibi. Özgürlük endeksine altımızdaki ülkelerin birinde mızrakla dolaşıyorlar diğerleri de klasik orta doğu ülkesiAcaba 5 yil sonra bu adamlar bizden daha medeni olabilir mi diye dusunuyorum.
Noel kutlamakla medeniyetin alakasi yok. Konuyu baglama sebebim ozgurlukcu bir dusunce. Turkiye'de bile noel kutlayanlara salak sacma baskilar yapilabiliyor belli basli kesimler tarafindan.
Geraltın kılıcı 56
Üstün
Bence olmalı. Sonuçta bu ülke içerisinde Hristiyanlar da var.Noel'in resmi tatil ilan edilmesine gerek olduğunu sanmıyorum. Yeter ki kutlamak isteyen rahatça kutlayabilsin.
Modernizasyon yönünde bizim başarısızlardan daha iyiler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Winner 56
Üstün
Esad'dan sonra kaçtılar diye biliyorum. 1960'lardan sonra yani.Bence olmalı. Sonuçta bu ülke içerisinde Hristiyanlarda var
Yeni konular
-
-
Teknik destek konu başlıklarında donanım modeli kullanılmasın
- Michael MYERS
-
Ankriyul SP16 kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
- RamKokusuSeven
-
-
-
Sürprizbozan Alien Isolation beni çok etkiledi
- Because The Internet
-
-
-