Suriyeli araç otobüs durağına daldı, durakta bekleyen Ali Karagöz hayatını kaybetti

Sokakta ülkemdeymiş gibi yürüyebilmek istiyorum. Bıçaklanır mıyım diye korkmak istemiyorum, baktım diye laf atılmasını istemiyorum. Arap görmek istemiyorum. Her an ölür müyüm diye düşünmek istemiyorum. Maymunun biri gelip beni ezer mi diye düşünmek istemiyorum. Hepsi gitmeli.

Bu bizim de başımıza gelebilirdi, veya çok sevdiğimiz bir insanın da sonu olabilirdi. Ben bu memleketin bütün bu olaylar karşısında bu kadar sessiz olmasına anlam veremiyorum. Neden sadece kendi başımız yandığı zaman adalet arayışı içine giriyoruz, halbuki adalet herkese lazım. Susma sustukça sıra sana da gelecek diye bir söz vardır, bizim halkımız böyle susmaya devam ettikçe bu olaylar hiç bitmez biz de üzüldüğümüz ile kalırız

Bak beni yanlış anlama ama bunların bir de Kürt, Türk vesaire kısmı da var.

Demek istediğim sadece araplar bu ülke de olay çıkartmıyor. Elin kürdü de çok olay çıkarıyor. Çünkü hepsi saçma sapan dizilere özendiği için sokaklar onlarınmış gibi davranıyor.

TikTok'ta keşfete bakabilirsin ne demek istediğimi anlarsın.

Bunun sonucu yine aynı yola çıkıyor. Suçlular belli aslında.

Kısacası tek bir ırk üzerinden değil bu ırkların içinde pirincin taşını ayıklamak önemli. Bunun gibileri Yunanistan'ın yaptığı tarzda sınır dışı edeceksin.

Son düzenleme:
Malum şahıs ve yöneticileri, acaba Lale Devri’ni duymuşlar mıydı?

Ben ilgilisine bırakıyorum: Yeni bir Lale Devri’nin içinde yaşıyorlar, ancak aynı zamanda yeni bir Patrona Halil’i de yetiştiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…