Bazı hayvan türleri bunlardan daha zeki her iddiasına varım.Şunlara halen din kardeşimiz diyen ampulcü cahillere hepsine buradan çok şey demek istiyorum ama şimdi ceza falan alırım.
Detaylar
Kim cevapladı?Aynen öyle hocam, karşılaştırmak bile hayvanlara hata olur.Bazı hayvan türleri bunlardan daha zeki her iddiasına varım.
Düşünsene, işten veya okuldan çıktın, eve gideceksin durakta bekliyorsun.

biri "drift atacağım" diye seni hayattan koparıyor. Ben kendi adıma düşününce, kendimi evim dışında pek güvende hissetmiyorum, evimde bile güvende hissetmiyorum ama neyse bakınız: 2023 Kahramanmaraş depremleri - Vikipedi
shockedblackguy
Üstün
Bunları zaten biliyorum, ben bu gönderi özelinde söyledim. Yoksa buraya kocaman bir paragraf dökebilirdim. Ama ne gerek var?Bak beni yanlış anlama ama bunların bir de Kürt, Türk vesaire kısmı da var.
Demek istediğim sadece araplar bu ülke de olay çıkartmıyor. Elin kürdü de çok olay çıkarıyor. Çünkü hepsi saçma sapan dizilere özendiği için sokaklar onlarınmış gibi davranıyor.
TikTok'ta keşfete bakabilirsin ne demek istediğimi anlarsın.
Bunun sonucu yine aynı yola çıkıyor. Suçlular belli aslında.
Kısacası tek bir ırk üzerinden değil bu ırkların içinde pirincin taşını ayıklamak önemli. Bunun gibileri Yunanistan'ın yaptığı tarzda sınır dışı edeceksin.
Sıkıntıya sokan da bu düşünce şekli değil mi zaten?
Bizim koyunlar da, bizim millet de, halk da vs. herkes kendisini bulunduğumuz grubun içinden dışsallaştırıp duruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama durum böyle maalesef, ne kadar anlatırsak anlatalım bunlara ''reisin yanındayız hüloo'' diyorlar, bunlar koyun değil de ne ki, bizim dışladığımız malum partililer, ne anlatırsan anlat zaten dinlemiyorlar.Sıkıntıya sokan da bu düşünce şekli değil mi zaten?
Bizim koyunlar da, bizim millet de, halk da vs. herkes kendisini bulunduğumuz grubun içinden dışsallaştırıp duruyor.
Fikir değiştirme süresi 2 makarnaya bakar.Ama durum böyle maalesef, ne kadar anlatırsak anlatalım bunlara ''reisin yanındayız hüloo'' diyorlar, bunlar koyun değil de ne ki, bizim dışladığımız malum partililer.
Son düzenleme: