Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Kurulu düzen.
- Makaleler
- 6
Din kardeşlerimiz, onlar da bizden birisi oldu. Sen kimsin de din kardeşlerimiz hakkında böyle yorumlar yapıyorsun?
- Makaleler
- 23
Boyle imkani devlet bana verse ben de gitmem. Niye gitsinler? Keyifleri yerinde.
Sana bana tanımadıkları imkanları onlara tanıyorlar. Rahat rahat yaşıyorlar neden gitmek istesinler ki?
@michaelscofield, @Simon, @Hermione Jean Granger, @Silinen üye, Hani bunlar katil Esed yönetiminden kaçıyordu? 
Kesinlikle eski Suriye yönetimi Suriye'yi iyi yönetiyordur, Bu fareler kaşınmıştır Esed'de kaşımıştır bu çöl farelerini.
Kesinlikle eski Suriye yönetimi Suriye'yi iyi yönetiyordur, Bu fareler kaşınmıştır Esed'de kaşımıştır bu çöl farelerini.
Fare gibi kafalarını ezmek lazım bunları. Leşlerinide mancınıkla ülkelerine fırlatacaksın.@michaelscofield, @Simon, @Hermione Jean Granger, @Silinen üye, Hani bunlar katil Esed yönetiminden kaçıyordu?
Beşar Esad devrileli bayağı zaman geçti. En son dronelarla görüntüleri çarpıtarak Suriyeliler gidiyor dediler ama bu koca bir yalan. Şimdi Suriyelilerin gitmeme bahanesi ne acaba?
- Makaleler
- 23
Yalan soyluyorlar. Kendileri Turkiye'de keyifli zaman geciriyorlar. Cogu zaten dukkan falan aldi bunlarin. Artik onlar nufusumuzun bir parcasi. Cemal Pasa gibi bir adam lazim bunlardan kurtulabilmemiz icin.@michaelscofield, @Simon, @Hermione Jean Granger, @Silinen üye, Hani bunlar katil Esed yönetiminden kaçıyordu?