noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, yeni evimize taşınacağız büyük ihtimalle. Bugün görmeye gittik, kapıların üstünde internet firmasının kağıdı vardı. Orada da 500 Mbps 600 TL yazıyordu, çok şaşırdım. Acaba gerçek mi yoksa clickbait falan mı diye. Altyapı sorgulamadan baktım, orada da aynı şekilde yazıyor ama emin olamadım.

Benim şu an kullandığım Türk Telekom 32 Mbps, 630 TL ödüyorum. Ben mi soyuluyorum yoksa bu gerçek mi?

Screenshot_2026-03-24-23-52-52-634_com.android.chrome.webp

Screenshot_2026-03-24-23-52-27-977_com.android.chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom altyapısını kullanıyorlardır ama bu tür firmalara pek güvenmeyin ne olacağı belli olmaz. TurkNet altyapısı var mı onu kontrol edin.

Türk Telekom altyapısını kullanıyorlardır ama bu tür firmalara pek güvenmeyin ne olacağı belli olmaz. TurkNet altyapısı var mı onu kontrol edin.

TurkNet altyapısı nereden kontrol edeceğiz hocam ben pek bilmiyorum. Bu firmayı sadece bugün değil aslında ara sıra zaten karşıma çıkıyordu bazı kullananlar da var Wi-Fi ağında bazen görüyorum ama dediğiniz gibi bende pek güvenemedim yine ara sıra bağlantı kesileceginden suphe ediyorum

TurkNet altyapısı nereden kontrol edeceğiz hocam ben pek bilmiyorum. Bu firmayı sadece bugün değil aslında ara sıra zaten karşıma çıkıyordu bazı kullananlar da var Wi-Fi ağında bazen görüyorum ama dediğiniz gibi bende pek güvenemedim yine ara sıra bağlantı kesileceginden suphe ediyorum

TurkNet şu an TT altyapısından internet hizmeti sunuyor. Bir bakın sitesine.

Ben yanlış bilmiyorsam böyle firmalar kendi altyapılarına sahip oluyor TT altyapısı olduğuna emin misiniz?

TurkNet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapın VDSL çıkar tahminimce.

Ben yanlış bilmiyorsam böyle firmalar kendi altyapılarına sahip oluyor TT altyapısı olduğuna emin misiniz?

TurkNet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapın VDSL çıkar tahminimce.

TurkNet'e bir şey çıkmadı hocam. VDSL değildir Fiber kesin olarak var diyebilirim evin içinde ayrı bir CAT6 giriş yeri vardı 1 tane de değil tüm odalarda. Bir de bilmediğim farklı farklı girişler

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 20 kat kazıklanıyorsun Türk Telekom tarafından.

Vallahi öyleymiş ne diyeceğimi de bilmiyorum. Taşındığımızda buna geçeceğim büyük ihtimalle fiyatına göre çok çok iyi. Biraz da risk alacağım en büyük korkum bağlantı kesintisi falan ama o riski alacağım sonuçta 32Mbps kullanmak var bir de daha düşük fiyata 500 Mbps almak var.