3 337 Becerikli Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 473 Çözümler 5 Beğeniler 292 27 Mayıs 2024 #11 Anonymous_1 dedi: En son güncellemeleri otomatik almak için illa yeni PC mi almak gerekiyor yani? Genişletmek için tıkla... Onu Microsoft'a sorun.
Anonymous_1 dedi: En son güncellemeleri otomatik almak için illa yeni PC mi almak gerekiyor yani? Genişletmek için tıkla... Onu Microsoft'a sorun.
KS KS Anonymous_1 Uzman Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 69 Çözümler 2 Beğeniler 9 1 Haziran 2024 #12 487 dedi: Yani saçma olmaz mı? Tüm sürücüleri güncel olarak değiştirmesi lazım. Otomatik sürücü kurmanın bir anlamı yok eskisini kurunca. Genişletmek için tıkla... Baştan aşağı saçmalık sırf yapıyorum demek için yapıyor güncellemeleri ben kendim gidip manuel yapıyorum driverların çoğunu.
487 dedi: Yani saçma olmaz mı? Tüm sürücüleri güncel olarak değiştirmesi lazım. Otomatik sürücü kurmanın bir anlamı yok eskisini kurunca. Genişletmek için tıkla... Baştan aşağı saçmalık sırf yapıyorum demek için yapıyor güncellemeleri ben kendim gidip manuel yapıyorum driverların çoğunu.