crowzyy145301

Başarılı
Yer
Mersin
Arkadaşlar yaşım 16 , ehliyet için sürücü kursuna yazıldım, istediğim ehliyet türü şehrimde yok, 60-70km uzaktaki bir ehliyet kursuna gideceğim, sorum şu sürücü kursuna giderken bir şey götürmek gerekli mi? Örnek kağıt, defter, kalem vs...
Not: Sürücü kursuna yazıldığımda MEB'in küçük bir kitabını verdiler.

Arkadaşlar yaşım 16 , ehliyet için sürücü kursuna yazıldım, istediğim ehliyet türü şehrimde yok, 60-70km uzaktaki bir ehliyet kursuna gideceğim, sorum şu sürücü kursuna giderken bir şey götürmek gerekli mi? Örnek kağıt, defter, kalem vs...
Not: Sürücü kursuna yazıldığımda MEB'in küçük bir kitabını verdiler.
Sürücü kursuna giderken yanına alman gerekenler:

• Kimlik Belgesi: Nüfus cüzdanı veya diğer geçerli bir kimlik.
  • MEB Kitabı: Kurs sırasında verilen eğitim kitabını yanına al.
  • Defter ve Kalem: Not almak için defter ve kalem getirmen faydalı olur.
  • Yeterli Su ve Atıştırmalık: Uzun süreli dersler için su ve hafif atıştırmalıklar yanına al.
  • Kıyafet: Rahat ve sürüşe uygun kıyafetler giyin.
  • Yardımcı Malzemeler: Dersi destekleyecek ek notlar veya kaynaklar varsa yanına alabilirsin.

Bu malzemeleri hazırlayarak sürücü kursuna daha verimli bir şekilde katılabilirsin.

Arkadaşlar ben pazartesi günü gittim, ilk dersime giriş yaptım, bunu bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum, ilk gün çok basit şeyleri anlatıyorlar, ben kalem ve bana verilen MEB kitabını götürdüm, kalemi hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım, çünkü kitapta yazacak bir yer yok, çok küçük bir kitap, hoca tüm dersi kitapla aynı şekilde işliyor, ilk ders dışında diğer derslerde not almak isterseniz minik bir not defteri alabilirsiniz , bence pek gerek yok, kitabı okuyun geçersiniz diye tahmin ediyorum.
Sınav hakkında: Sınava girmek için öncelikle milli eğitimin sitesine, T.C.'nizi girerek harcı yatırmanız gerekli (sürücü kursunun ücreti dışında) ödemeyi bu web sitesi üzerinden yapacaksınız, https://odeme.meb.gov.tr/. Sınav bitince sürüş denemelerine başlıyorsunuz,oraya daha geçmediğim için bilmiyorum, sınavlarım bitince geçersem yenileyip paylaşacağım buradan. Yanlış hatırlamıyorsam yazılı sınavı geçince size bir kağıt veriliyor. Sürüş denemeleriniz bittikten sonra, sınava girerken yanınızda verilen kağıt ve kimliğinizin bulunması gerekiyor. Not: Şu an duyduklarımı okuduklarımı anlatıyorum, inşallah sınavı geçersem yaşadıklarımı anlatacağım.

Arkadaşlar pazar günü ehliyet için e sınava giriş yaptım 86 aldım, sınav bana kalırsa birkaç soru dışında aşırı kolaydı, hiç kitaba bile bakmadım, testlerimi çözdüm, günde 1-2 test çözüyordum o kadar, çok kafanıza takmamaya çalışın.

Yazmayı unuttum B1 ehliyet sınavı geçtim, sürüş sınavı motor parkuru ile aynı, sadece 8 çizme yok diğer her şey var, youtubedanda güzergahı ezberledim geçtim, sınav aşırı basit antrenman sırasında hiç hata yapmayan kişiler sınavda kaldı, tek sorun telaş, heyecan başka hiçbir şey değil, normal sürmeye gidiyormuş gibi sürün geçin, diğer arkadaşlara başarılar dilerim sorusu olan varsa cevaplarım.

Son düzenleme: