Düşündüğünüz gibi umarım taksit yaparlar. Bize Max 4 yapıyorlardı.
Sürücü kursundan kursa değişir.

20K'ya vade farksız 10 taksit dedi adam. Daha yerine gidip pazarlık yapmadım.

Fiyat kazık ama tekel olunca böyle oluyor, üzerine bir 15 kağıt civarı da ekstra ödeme çıkar.

Adam bir şeyler saydı 12K civarı ediyor dedi ekstra ödemeler.

O zaman pazarlıkla 18k 10 taksite kapatırım gibi.

Cevap veren herkese teşekkürler.

Direk uzman öğreticiye odaklan, hocam de öğrenci adamız para yok tura yok yap bir güzellik sen bilirsin idare et bizi de yap pazarlığı, hiç çekinme.

Bu ucret su anda 1250TL.

Eki Görüntüle 237060

NVI'nin sitesinden b sinif ehliyet icin butun ucretleri toplayinca da 8870 TL oluyor.

Arkadasiniz yanlış bakmis olmasin?

Tekrar soracağım.

Geçen sene kasım ayında başvurmuştuk. 14 bin peşin verdik onu da önce yarısı kısa süre sonra diğeri yarısını vermiştik. Yeni yılda 20 bin olacak yazıyordu orada. Ama pazarlıkla inebiliyorlar. Taksit olmazsa biraz daha inerler. Yani ortalama o kadar demek ki.

Adam bir şeyler saydı 12K civarı ediyor dedi ekstra ödemeler.
Ehliyet almak önceden de kabaca 1.3 asgari ücret değerindeydi, bir kart parçasının bu kadar pahalı olması saçma.

Dosya oluşturacaksın, sonra sınav paralarını ödeyeceksin falan fiso... direksiyon sınavından kalmamaya çalış, bazen sınav komisyonu kıl oluyor ayık ol.

6 ay önce 12.000 TL'ye aldım. Bir tık daha indirim oluyorsa yaptırın derim. 17-18 bandı gayet makul. Ekstra olarak harç ödemelerini de dahil etmeyi unutmayın. Benim 10 bin TL civarı tutmuştu. Şu an minimum 12 bin tutar diye düşünüyorum.

@vanillamint yanlışlık yok tekrar aradım sordum; kurs ücreti standart 22.000 TL olmuş benim arkadaş maximum 19.000 TL alıyoruz diyor, yazılı sınav ücreti 1.500 TL, direksiyon sınavı ücreti 3500 TL, sınavı geçtikten sonra maliye aynı 9500-10.000 TL diyor yanlışlık yok son zamlar bu şekildeymiş. direksiyon sınavından kalırsa fiyat artar ikinci girişinde 5.000 TL öder dedi. Yani bir b sınıfı ehliyet alması ortalama 30-36k çok pahalı, benzin dizel muhabbetinden dolayı tekrar zam gelebilir diyor.