Çözüldü Sürücüler laptopun sitesinden mi yoksa donanım üreticisinden mi indirilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ratak4235
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 487
  • Etiketler Etiketler
    donanım
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ratak4235

Uzman
Sürücüler laptopun sitesinden mi yoksa donanım üreticisinden mi indirilmeli? Örn: Ben Excalibur G770 kullanıyorum. İndireceğim sürücüyü Casper sitesinden mi indirmeliyim yoksa donanım üreticisinden mi indirmeliyim. NVIDIA, Intel vs.

Çözüm
  • Chipset sürücüsünü laptop üreticisinin sitesinden yükle.
  • Ekran kartı sürücüsünü donanım üreticisinin sitesinden yükle.
  • Geri kalan sürücüler için ise öncelikle Windows Update ve laptop üreticisinin sitesini kullan. Windows Update'in bulamadığı ve laptop üreticisinin sitesinde bulunmayan sürücü olursa, o aygıtın donanım kimliğini aratarak donanım üreticilerinin sitesinden yükleyebilirsin.
Genelde güncellik farkları oluyor. Laptop sitesine geç düşüyorlar. En günceli neredeyse onu indir. Sürümü indirmeden önce sorunu var mı internetten araştırmayı unutma.

Ekran kartı harici fark etmez.

• Chipset sürücüsünü laptop üreticisinin sitesinden yükle.
  • Ekran kartı sürücüsünü donanım üreticisinin sitesinden yükle.
  • Geri kalan sürücüler için ise öncelikle Windows Update ve laptop üreticisinin sitesini kullan. Windows Update'in bulamadığı ve laptop üreticisinin sitesinde bulunmayan sürücü olursa, o aygıtın donanım kimliğini aratarak donanım üreticilerinin sitesinden yükleyebilirsin.

Çözüm
@8731, nvidiayi zaten nvidia sayfasından indirdim Dahili ekran kartı yani inteli nereden indireyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…