Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
Süt içmek boy uzamasına aman aman bir katkı sağlamaz bell bir yaşın üstündeysen.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Boy uzaması için süt öneriyorlar ama ben süt içemiyorum tadı çok kötü tatsız tutsuz. Ayranı seve seve içiyorum ama.
Sıcak soğuk olarak denedin mi? Bende soğuk sütü hiç sevmem tadı değişik gelir bana ama sıcak süt daha tatlı oluyor dene istersen.
kliibapz
Yetkin
Türkler süt içmez zaten laktoz intoleransı vardır genellikle. Bu yüzden ayran ve yoğurt tüketmek daha iyi. Ayrıca süt ürünleri yetmez, bütün vitaminleri ve kalsiyum alman gerek. Onun için de doktora sorman gerekir, dahiliye bölümüne kan testi verip eksiklerini tamamla.
Süt içmek boy uzamasına aman aman bir katkı sağlamaz bell bir yaşın üstündeysen.
Yaş 15 boy 179.
Sıcak soğuk olarak denedin mi? Bende soğuk sütü hiç sevmem tadı değişik gelir bana ama sıcak süt daha tatlı oluyor dene istersen.
Sıcak denemedim deneyeceğim sağ ol reis.
Sut icilmez zaten. Fermante sut urunleri tuketmek gerekli. Yanlış biliniyor yani. Peynir, yogurt, ayran, kefir vb. Tuketin bol bol. Sut tuketmenin pratikte cok faydasi yok.
Ayran çok içerim.
RockyHighway79
Üstün
Boyun iyi gayet. Genetiğinde varsa biraz daha uzarsın 17-18'e kadar.Yaş 15 boy 179.
Sıcak denemedim deneyeceğim sağ ol reis.
Ayran çok içerim.
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Yoğurt yiyebilirsin.
Aromalı kefirler var, onları tüketebilirsin.
Ayrıyeten süt ürünleri tüket.
Aromalı kefirler var, onları tüketebilirsin.
Ayrıyeten süt ürünleri tüket.