Detaylar
Kim cevapladı?senuzulme
Üstün
Evet. Yarım yağlı.
Oğuzhan Karaca
Becerikli
Bomba geliyor gibi hissettim
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
O sütü almayın. Kusacak gibi olmuştum ben de. Ne olduğuna dair fikrim yok ama Mis sütlerde bu var. Demiştim, belki bu bozuktur ama her sütünde kaç aydır var. Artık BİM Dost süt alıyorum.
senuzulme
Üstün
Konunun onaylanmasını beklerken içtim maalesef. Yapay zeka kesilmemiş olduğunu, tadında veya kokusunda bir şey yoksa içebileceğimi söyledi. Şimdilik herhangi bir mide bulantım yok. Ben de pek bir şey olacağını düşünmüyorum ama mide bulantısını ağır geçirdiğim için sormak istedim.O sütü almayın. Kusacak gibi olmuştum ben de. Ne olduğuna dair fikrim yok ama Mis sütlerde bu var. Demiştim, belki bu bozuktur ama her sütünde kaç aydır var. Artık BİM Dost süt alıyorum.
Sütlerde denetim sıfır. Sürekli içlerinden pis pis şeyler çıktığına tanık oluyoruz. Kullanmadan önce gerekli delilleri topladım. Kötü bir şeyse markaya ulaşacağım.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
@senuzulme, ya bende de bir şey olmadı. Zehirlenme olmadı. Sadece o hissiyattan dolayı kusacak gibi olmuştum. Bu arada Mis sütlerin hepsinde kaç zamandır bu var. Başka hiçbir markada rast gelmedim.
Oğuzhan Karaca
Becerikli
Hocam bize bir dayı haftalık olarak süt bırakıyor. Çatalcada köyde kendi inekleri var tertemiz katkısız süt. İstanbul'un her yerinde böyle dayılar var vaktiniz ve hevesiniz varsa herhangi bir komşu teyzenize sorun %99 oranla tedarikçinizi çözecektir