Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlamadım, siz açıklasanız?

Bu kupa maçını neden hala bu ülkeye verdiklerini anlamıyorum. Bu arada doğal olarak parayı geri isteyebilirler. Sorun 100.yıl dönümü olan maçın bizim ülkemizde oynatılmaması. Her şey para değildir, özellikle ülkenin 100.yıl dönümü söz konusuysa.

Bence atamıza karşı saygı ve sevgileri gerçekten samimiyse verirler. Siz ne düşünüyorsunuz?

Adamlar kendilerine göre haklı konumdalar. Maçı ülkelerinde hem yapmadık hem de paraları bizde kaldı. (hiçbir şekilde arapları savunmuyorum. Araplardan en nefret edenlerdenim. Burada tamamen objektif bir yorum yaptım. Gereksiz linç istemiyorum.)

Ben anlamadım, siz açıklasanız?

Hocam çoğu ülke son zamanlarda bunu yapıyor. Arabistan ülkelere iyi paralar teklif ettiğinden normal.

Bu kupa maçını neden hala bu ülkeye verdiklerini anlamıyorum. Bu arada doğal olarak parayı geri isteyebilirler. Sorun 100.yıl dönümü olan maçın bizim ülkemizde oynatılmaması. Her şey para değildir, özellikle ülkenin 100.yıl dönümü söz konusuysa.

Haklısınız. Hani kupa maçı için normal, ama 100. yıl dönümü için Türkiye'de yapılmalıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.