- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam çoğu ülke gitti. Her yerde bir bizim ülke gitmiş gibi konuşuyorsunuz.
Diyorum ya, çünkü paraları var. Ama elin avrupalısının araplarla bir geçmişi yok, bir husumeti yok. Bizim var, biz onları sevmiyoruz, onlar bizi sevmiyor, tarih boyunca birbirimizi öldürdük. Bu ülkenin kuruluş ilkelerine sonuna kadar düşmanlar.
- Makaleler
- 1
Diyorum ya, çünkü paraları var. Ama elin avrupalısının araplarla bir geçmişi yok, bir husumeti yok. Bizim var, biz onları sevmiyoruz, onlar bizi sevmiyor, tarih boyunca birbirimizi öldürdük. Bu ülkenin kuruluş ilkelerine sonuna kadar düşmanlar.
Burada linçlenmek istemiyorum, ama Osmanlı döneminde araplarla birlikte aynı vatan da yaşadık ve buna benzer verilecek çok örnek var. Hani bende Afgan ve suriyelileri sevmem, ama tarih boyunca demen tarihi yalanlaman demektir.
O halde o vatandaki ayrılıkçı isyanları araştır bakalım. Kanuni döneminden beri sürekli isyan ediyorlar zaten.Burada linçlenmek istemiyorum, ama Osmanlı döneminde araplarla birlikte aynı vatan da yaşadık ve buna benzer verilecek çok örnek var. Hani bende Afgan ve suriyelileri sevmem, ama tarih boyunca demen tarihi yalanlaman demektir.
Adamlarda nasıl para varsa artık buna bile para vermişler.
- Makaleler
- 1
O halde o vatandaki ayrılıkçı isyanları araştır bakalım. Kanuni döneminden beri sürekli isyan ediyorlar zaten.
Ben hiç savaşmadık veya kötü olmadık demedim.hep kötü değildik.
Adamlarda nasıl para varsa artık buna bile para vermişler.
Olayı bilmiyorsunuz herhalde.
Daha yeni gördüm.
10 yıl hariç hep kötüydük. Binlerce yıllık ilişkilerin sonucunu o binlerce yıldır olanlara değil de 10 yıla bağlıyorsan linç yersin dostum. Tarihi bir gerçeği değiştiremezsin. O 10 yıl da Türklerin İslamiyet geçişi sırasında kötü muamele döneminin ardındaki kısa dönem. İyi dediğim de yönetici hariç yine düşmanlık var. Halife Ömer dönemi. Hatta bir çok Emevi komutanı Halife Ömer'e, Türklerin insan olmadıklarını ve kırbaçtan başka bir şey hak etmediklerini söylüyordu.Ben hiç savaşmadık veya kötü olmadık demedim.hep kötü değildik.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-