Turkmen Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 214 Beğeniler 67 23 Ocak 2024 #1 Selam herkese, Swift - iOS programlama dili ile ilgileniyorum. Kendime motivasyon ve çalışma arkadaşı arıyorum. Swift dilinde çalışan / eğitim veren / öneren / var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
Selam herkese, Swift - iOS programlama dili ile ilgileniyorum. Kendime motivasyon ve çalışma arkadaşı arıyorum. Swift dilinde çalışan / eğitim veren / öneren / var mı?
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 10 Nisan 2024 #2 2 senedir Swift dilinde aktif olarak çalışıyorum. Halen çok eksik kaldığımız konular var Türkçe kaynak az.
2 senedir Swift dilinde aktif olarak çalışıyorum. Halen çok eksik kaldığımız konular var Türkçe kaynak az.
KS KS Turkmen Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 214 Beğeniler 67 11 Nisan 2024 #3 ykarateke dedi: 2 senedir Swift dilinde aktif olarak çalışıyorum. Halen çok eksik kaldığımız konular var Türkçe kaynak az. Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam, mentörlük yapıyor musunuz ?
ykarateke dedi: 2 senedir Swift dilinde aktif olarak çalışıyorum. Halen çok eksik kaldığımız konular var Türkçe kaynak az. Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam, mentörlük yapıyor musunuz ?