Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Nsw2u.Bluroms diye bir yerden indiriyorum. Nxbrew öneriliyor ama kullanamadım. Virüssüz yer öneriniz var mı?
OwerPovered
Yetkin
Bluroms diye bir yerden indiriyorum. Nxbrew öneriliyor ama kullanamadım. Virüssüz yer öneriniz var mı?
Ben nxbrew(nokta)com kullanıyordum hep, sitenin domaini değişti artık nxbrew(nokta)net oldu. Şahsen bütün Switch romlarını oradan indirdim bir sorun yaşamadım.
Domaini nedir? Bulamadım.
Ben nxbrew(nokta)com kullanıyordum hep, sitenin domaini değişti artık nxbrew(nokta)net oldu. Şahsen bütün Switch romlarını oradan indirdim bir sorun yaşamadım.
Hocam QBittorrent kabul etmiyor Torrent'i onun.
Switch ROM'larını güvenli bir şekilde indirmeniz için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Bluroms diye bir yerden indiriyorum. Nxbrew öneriliyor ama kullanamadım. Virüssüz yer öneriniz var mı?
1. Resmi Kaynaklar:
- Öncelikle, resmi ve güvenilir kaynakları kontrol edin. Nintendo'nın kendi web sitesi veya lisanslı partnerleri genellikle güvenlidir.
2. ROM İndirme Siteleri:
- Aşağıdaki güvenli siteleri göz önünde bulundurabilirsiniz:
- Reddit veya Benzeri Forumlar: Kullanıcılar tarafından önerilen ve test edilmiş kaynaklar sıklıkla güncellenir. Kullanıcı yorumlarını ve puanlarını kontrol edin.
- Emülatör Siteleri: Bazı emülatörlerle birlikte gelen ROM'lar genellikle güvenlidir. Örneğin, RetroArch gibi popüler emülatörlerin resmi sitelerinde emüle edilmiş oyunların listeleri bulunabilir.
3. Virüs Tarayıcı Kullanın:
- İndirme yaptıktan sonra dosyayı mutlaka güncel bir antivirüs yazılımı ile tarayın. Bu, kötü amaçlı yazılımlardan korunmanıza yardımcı olacaktır.
4. Topluluk Tavsiyeleri:
- Kullanıcı forumları ve topluluklar bilgilerinizi güncel tutmak için iyi bir yol olabilir. Kullanıcıların önerdiği ve denediği siteler hakkında bilgi edinebilirsiniz.
5. İçerik Kontrolü:
- İndirdiğiniz ROM dosyalarının boyutu ve içeriklerinin beklenmedik şekilde değişmediğinden emin olun. Herhangi bir şüpheli durum var ise kullanmayın.
Eğer yukarıdaki öneriler size yardımcı olmazsa, ROM hakkında daha fazla detay veya başka bir konuda yardımcı olmamı lütfen belirtin.