Symbian S60 ".sis" dosyası imzalama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PCRaptor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 253
  • Etiketler Etiketler
    symbian s60

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
Cihaz
Nokia C6-01
SisEditor indirdim. UID değiştirdim, 30 yıllık self-sign yaptım, 20 yıllık binPDA imzaladım, hiçbiri işe yaramadı. Ne yapabilirim?

İfadeler: 409
Telefon tarihini yüklemek istediğin uygulamanın yayın tarihine yakın bir tarihe alıp öyle dene.
Yok hocam 2010 2007 denedim olmadı. Angry Birds, Nokia Battery Monitor ve Nokia Maps yüklemek istiyorum. Bu Nokia’nın Maps, toplu taşıma gibi uygulamalarını nereden bulabilirim bilgimiz var mı?

Yok hocam 2010 2007 denedim olmadı. Angry Birds, Nokia Battery Monitor ve Nokia Maps yüklemek istiyorum. Bu Nokia'nın Maps, toplu taşıma gibi uygulamalarını nereden bulabilirim bilgimiz var mı?

Hocam 2010 ve 2007'ye çekmenizde işe yaramaz zira cihaz 2012-2013 çıkışlı. En uygunu 2014'e ayarlamak bence.

Nokia Maps'in normal şekilde yükleyip harita paketlerini de kurarsan kullanabilirsin hocam. Ben bunlarla 1-2 sene kadar önce uğraşıyordum ama şu anda bulabilirsem link atarım.

222 diye şüpheye düşmeyin hocam ülke ID'si. Türkiye'de yaşadığınızı varsayıyorum. Harita güncel olmayabilir ayrıca. Ayrıca VirusTotal linki:
Kurmak için ilk başta Nokia Haritalar uygulamasını açıp ayarlardan depolamayı değiştirn hocam. Sonra dosyalara gelip cities/diskcahce/ dizinine attığım dosyayı çıkartın. En son olarak çevrim içi modda kullanmanız lazım.

Son düzenleme:
Hocam sıkıntı da o zaten cihazda Haritalar’a dair sadece kullanıcı kılavuzu var.

İfadeler: 308
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…