Detaylar
Kim cevapladı?Telefon tarihini yüklemek istediğin uygulamanın yayın tarihine yakın bir tarihe alıp öyle dene.
Yok hocam 2010 2007 denedim olmadı. Angry Birds, Nokia Battery Monitor ve Nokia Maps yüklemek istiyorum. Bu Nokia’nın Maps, toplu taşıma gibi uygulamalarını nereden bulabilirim bilgimiz var mı?Telefon tarihini yüklemek istediğin uygulamanın yayın tarihine yakın bir tarihe alıp öyle dene.
Yok maalesef. Yıl + ay şeklinde de deneyebilirsin bu arada. İmza kontrolünü bypass eden bi şeyler de vardı diye hatırlıyorum.
Yok hocam 2010 2007 denedim olmadı. Angry Birds, Nokia Battery Monitor ve Nokia Maps yüklemek istiyorum. Bu Nokia'nın Maps, toplu taşıma gibi uygulamalarını nereden bulabilirim bilgimiz var mı?
Hocam 2010 ve 2007'ye çekmenizde işe yaramaz zira cihaz 2012-2013 çıkışlı. En uygunu 2014'e ayarlamak bence.
Nokia Maps'in normal şekilde yükleyip harita paketlerini de kurarsan kullanabilirsin hocam. Ben bunlarla 1-2 sene kadar önce uğraşıyordum ama şu anda bulabilirsem link atarım.
222
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Son düzenleme:
Hocam sıkıntı da o zaten cihazda Haritalar’a dair sadece kullanıcı kılavuzu var.Hocam 2010 ve 2007'ye çekmenizde işe yaramaz zira cihaz 2012-2013 çıkışlı. En uygunu 2014'e ayarlamak bence.
Nokia Maps'in normal şekilde yükleyip harita paketlerini de kurarsan kullanabilirsin hocam. Ben bunlarla 1-2 sene kadar önce uğraşıyordum ama şu anda bulabilirsem link atarım.
222 diye şüpheye düşmeyin hocam ülke ID'si. Türkiye'de yaşadığınızı varsayıyorum. Harita güncel olmayabilir ayrıca. Ayrıca VirusTotal linki:![]()
222
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Kurmak için ilk başta Nokia Haritalar uygulamasını açıp ayarlardan depolamayı değiştirn hocam. Sonra dosyalara gelip cities/diskcahce/ dizinine attığım dosyayı çıkartın. En son olarak çevrim içi modda kullanmanız lazım.
Hocam sıkıntı da o zaten cihazda Haritalar'a dair sadece kullanıcı kılavuzu var.
Pardon hocam. Siz daha uygulamayı geri yükleme yapmamışsınız. Size atayım.
Hocam dosyayı atacaktınız.Pardon hocam. Siz daha uygulamayı geri yükleme yapmamışsınız. Size atayım.
Unuttum hocam. Atayım ama ben Sistore'dan kurmuştum. Siz kurabiliyorsanız Sistore'ı kurmaya çalışır mısınız?
O ne hocam?Unuttum hocam. Atayım ama ben Sistore'dan kurmuştum. Siz kurabiliyorsanız Sistore'ı kurmaya çalışır mısınız?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-