Elimde Syrox marka (tam model olarak 64 GB 2101l) USB + Type-C girişi olan bir flash belleğim var. Bu flaşa bir video atıyordum (Dosya Yöneticisi+ adlı Android uygulaması), 99’da kaldı. Ben de sabırsızlıktan iptale falan basmadan USB’yi çektim. USB’yi bilgisayara takınca okunuyor ama “disk yerleştirin” diyor. AOMEI’de de 59 GB görünüyor ama hiçbir işlem yapamıyorum. Ne yapabilirim? Bu USB Type-C olduğu için lazım. Bu arada bu USB’nin kardeşi 32 GB 2201l; onda bu problem yok, yani üretici kaynaklı değil. Bir de USB’yi kamera verisi için kullanmam lazım, 32 GB yetmiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Minitool Partition wizard gibi disk programı ile biçimlendirmen lazım gibi duruyor.
Konu 'CMD ile flash bellek nasıl formatlanır?' https://techolay.net/sosyal/konu/cmd-ile-flash-bellek-nasil-formatlanir.25506/
Disk formatlanmıyor yazıda söyoenmiştim ne CMD ne başka bir şey bana disk tamir programı lazım.
Windows diski görüyor mu yani sen diski taktığında içindekileri göremesen bile bir disk görünüyor mu?
DogancanYr
Başarılı
Bunlar o kadar adi ki bozulmuştur.
Katılıyorum bir de Android'e de iptal demeden çekmen daha da sıkıntı olmuş.
Ya arkadaşlar öneriniz var mı çok ihtiyaçım var o usbye sebebi ise şuan 64gb usb alacak param yok
@Recep Baltaş abi konuya bir el atar mısın?
Evet usb görünor aomeide gözüküyor 59gb diye ama sıkıntı şu tepki yok yani şöyle ne biçimlendirebiliyorum nede başka bişey yapabiliyorumWindows diski görüyor mu yani sen diski taktığında içindekileri göremesen bile bir disk görünüyor mu?
Son düzenleme:
Ya arkadaşlar öneriniz var mı çok ihtiyacım var o USB'ye sebebi ise şu an 64 GB USB alacak param yok.
Evet USB görünor AOMEI'de gözüküyor 59GB diye ama sıkıntı şu tepki yok yani şöyle ne biçimlendirebiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum.
Bana brick olmuş gibi geldi.