Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
8 adet 3.5″ hot-swap yuva bulunuyor. Bunların 4'ü esnek NVMe/SATA/SAS destekli, diğer 4'ü SATA/SAS uyumlu. Ayrıca 2 adet M.2 yuvası, sistem önyüklemesi için destek sağlıyor.
HDD ve SSD toplamı mı 240 TB yapıyor? Yoksa sadece SSD'ler mi 240 TB yapıyor?
Hayır, ayrı ayrı kapasite söyledim size. Bunlar bu arada teorik bilgiler. HDD ve SSD toplamını birleştirmek standart bir kullanımda doğrudan yapılmaz, toplam kapasite seçtiğiniz disk türüne ve yuvalara bağlıdır.

• SATA/SAS HDD (3.5"): 8 x 16 TB = 128 TB
  • NVMe SSD (2.5"): 8 x 30 TB = 240 TB

Hayır, ayrı ayrı kapasite söyledim size. Bunlar bu arada teorik bilgiler. HDD ve SSD toplamını birleştirmek standart bir kullanımda doğrudan yapılmaz, toplam kapasite seçtiğiniz disk türüne ve yuvalara bağlıdır.

• SATA/SAS HDD (3.5"): 8 x 16 TB = 128 TB
  • NVMe SSD (2.5"): 8 x 30 TB = 240 TB
NVMe SSD olarak 240 TB olduğunu umarım doğru anlamışımdır. Doğru mu?

NVMe SSD olarak 240 TB olduğunu umarım doğru anlamışımdır. Doğru mu? Peki bu NVMe SSD çok kaliteli bir SSD oluyor galiba. Marka falan bilmiyorum.
Tam olarak doğru anlamışsınız, “240 TB” dedim ama ekledim teorik olarak diye. 8 adet NVMe SSD (her biri 30 TB) takılabilirse geçerlidir. Fakat SYS-740GP-TNRT’de 3.5" NVMe SSD’ler yaygın değil; çoğu NVMe disk 2.5" boyutunda. Bu nedenle pratikte 240 TB’a ulaşmak zordur.