Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bilgisayarınızda bir hata yok, F1'e basarak devam edebilirsiniz. American Megatrends olmayan bir UEFI yazılımı çok uzun zamandır görmemiştim. 
- Makaleler
- 4
Bilgisayarınızda bir hata yok, F1'e basarak devam edebilirsiniz. American Megatrends olmayan bir UEFI yazılımı çok uzun zamandır görmemiştim. 
Sistem aşırı yavaş devam ettiğim zaman.Bilgisayarınızda bir hata yok, F1'e basarak devam edebilirsiniz. American Megatrends olmayan bir UEFI yazılımı çok uzun zamandır görmemiştim.![]()
Bu kadar yavaş değildi bu işlemci anakart değişince oldu.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Bunun birçok sebebi olabilir. Bilgisayarınız neydi de ne parçalarla değiştirdiniz ki?Sistem aşırı yavaş devam ettiğim zaman
Bu kadar yavaş değildi bu işlemci anakart değişince oldu.
Q8200 anakartta yeterli SATA olmadığı için değiltirdim DDR3 fijitsu bir anakart aldım.Bunun birçok sebebi olabilir. Bilgisayarınız neydi de ne parçalarla değiştirdiniz ki?
Fujitsu Siemens D3041 A11 GS
- Makaleler
- 4
Sadece anakart mı değiştirdin?Q8200 anakartta yeterli SATA olmadığı için değiltirdim DDR3 Fujitsu bir anakart aldım.
FUJİTSU SİEMENS D3041 A11 GS
Evet.
- Makaleler
- 4
İşlemcinin üzerine fan, fanın arasına da tekrar termal macun uygulanması gerekiyor ve fanın kablosunun da ya anakarta ya da PSU'ya(hangisi mümkünse) takılması gerekiyor. Bunlardan birisi eksikse bilgisayar aşırı ısınıp yakmamak için bilgisayarı yavaşlatıyor olabilir. Bilgisayar parçalarını ilk kez değiştiren birisi için bunlar atlanabiliyor. Aklıma başka sebep gelmiyor.