ahmoid

Başarılı
Merhaba,

Windows 11 HP laptopumu 1 haftadır kullanmıyordum. Bugün açtığımda 10-15 dakika aralıklarla sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası veriyor ve alt kısımda hata nedeni olarak "rtwlane6.sys" belirtiliyor. Aşağıdaki bağlantıdan minidump dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Yakın zamanda herhangi bir donanım ekleyip çıkartmadım.

Sistem:
  • Ryzen 5 5500U
  • 16 GB RAM
Teşekkürler.

Minidump Dosyaları

DISM ve SFC genelde çözüyor. Çözmediği çok nadirdir.
Konuyu açmadan denemiştim, şuanda aktif bir Windows güncellemesi görünmüyor. Belki de işe yaramıştır :)

Ağ sürücüsünü kaldırıp başka bir versiyonunu indirdim. Bir süre kullanıp tekrar bir hata olursa konuyu güncelleyeceğim. İlginize teşekkürler.

Konuyu açmadan denemiştim, şuanda aktif bir Windows güncellemesi görünmüyor. Belki de işe yaramıştır :)

Ağ sürücüsünü kaldırıp başka bir versiyonunu indirdim. Bir süre kullanıp tekrar bir hata olursa konuyu güncelleyeceğim. İlginize teşekkürler.
Windows Update üzerinden aldığın sürücü genelde problem çıkarmaz. WHQL ibareli oluyor, en stabil sürüm oluyor.

Microsoft işte, güven vermiyor zaman zaman. Ayrıca Update üzerinden alınan ağ sürücülerinde yavaşlık, ses sürücülerinde sesin kısık olması gibi can sıkıcı durumlar yaşanabiliyor.

Hız testi yap mutlaka. Bir de dene bakalım neler olacak?