TurkNet ve Netspeed öneririm.
Detaylar
Kim cevapladı?@Ethem Efe @xsharke Bu Vodafone Net'e karşı çıkanlar sebebini söyleyebilir mi merak ettim. Onlarda TT altyapısı Türknet, Netspeed vb. gibi. Ben 3 yıl NetSpeed kullandım gayet memnundum. Siber saldırı oldu adamların sistemi çöktü 10 gün falan net veremediler oradan Vodafone internete geçtim.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Netspeed denenebilir.
mburakkarakas
Yetkin
Adres değişikliğinden dolayı TurkNet'ten Türk Telekom'a geçtim... Türk Telekom harbi ömür törpüsü.
Yere göre hizmet değişiyor ben memnunum açıkçası. Tek eksiği simetrik olmaması. 500 Mbps kullanıyorum. 4 sene İzmir'de GigaFiber kullandım. Ama aile yanına döndüğüm için Türk Telekom vardı mecbur ona geçtik.
Mustffa11
Başarılı
@Ethem Efe @xsharke bu Vodafone Net'e karşı çıkanlar sebebini söyleyebilir mi merak ettim. Onlarda TT altyapısı TurkNet, Netspeed vb. gibi. Ben 3 yıl Netspeed kullandım gayet memnundum. Siber saldırı oldu adamların sistemi çöktü 10 gün falan net veremediler oradan Vodafone internete geçtim.
Tam bir dolandırıcılar ondan olabilir mi?
Kendi deneyimleri aktarayım bundan 3-4 ay önce Vodafone'dan ayrıldım (şükür) yaklaşık 8-9 yıldan fazla Vodafone evde internet kullanıcısıydım bir sebepten ötürü değiştirme şansımız da yoktu verdikleri hız değeri de 8/1 (onu da tam veremiyorlardı) bağlantı kopmalarını hesaba bile katmıyorum fatura da tuzluydu ucuz da değildi bölgeye altyapı geldikten sonra da gülünç bir şekilde 20 Mbps hızı fiyatı da arttırarak teklif ediyorlar .d yaklaşık 500TL civarlarında bir teklifti. Üstüne ayrılırken cayma bedeli dayattılar pek peşine düşmedim ancak her türlü şey var.
Vodafone Net de bakabilirsin. 1 yıl sabit fiyat garantili, ilk ay internet bedava. Vodafone Pay uygulamasından da ödeme yaptığında her ay Castback veriyor.
vodafone=çöp
@fortunee, @Mustffa11, Anladım açıkçası uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, bölge kaynaklı da olabiliyor demek ki.
infazcı03
Uzman
Türknet.
@fortunee, @Mustffa11, Anladım açıkçası uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, bölge kaynaklı da olabiliyor demek ki.
Şu an GigaFiber varsa TurkNet yoksa Türk Telekom VDSL en iyisi
87 mbps ye kadar sağlıyormuş altyapı fiber yok sanırımŞu an GigaFiber varsa TurkNet yoksa Türk Telekom VDSL en iyisi
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-