er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 1 Mart 2025 #1 Cihaz Tab A7 Lite LineageOS GSI kurayım dedim entering Fastboot hatası veriyor nasıl düzeltebilirim?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 1 Mart 2025 #2 er3n dedi: LineageOS GSI kurayım dedim entering Fastboot hatası veriyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Fastboot bulunmuyor bu modelde, TWRP ile flashlama yapın. Artı 0 Eksi
er3n dedi: LineageOS GSI kurayım dedim entering Fastboot hatası veriyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Fastboot bulunmuyor bu modelde, TWRP ile flashlama yapın.
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 1 Mart 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Fastboot bulunmuyor bu modelde, TWRP ile flashlama yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten TWRP'nin Fastboot modunda flashlama yapıyorum. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Fastboot bulunmuyor bu modelde, TWRP ile flashlama yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten TWRP'nin Fastboot modunda flashlama yapıyorum.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 1 Mart 2025 #4 er3n dedi: Zaten TWRP'nin Fastboot modunda flashlama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Recovery'e geçip, wipe data yes yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
er3n dedi: Zaten TWRP'nin Fastboot modunda flashlama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Recovery'e geçip, wipe data yes yapmayı deneyin.
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 2 Mart 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Recovery'e geçip, wipe data yes yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... LineageOS yerine crDroid kurdum hocam üşendim biraz Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Recovery'e geçip, wipe data yes yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... LineageOS yerine crDroid kurdum hocam üşendim biraz