Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hakkınızı helal edin hocam download moddaki yüklediğim sürümün binarysine bakmışım. 
Binary 7
Binary 7
- Makaleler
- 9
Tab A7 Lite sürüm düşürüyordum starta bastım hatayı verdi "an error ocured" diye bir hata verdi nasıl çözebilirim?
Binary sürümü nedir? Sürüm düşürme riskli bu modelde.
GattarX
Başarılı
Hocam Odin log atar mısın? Bir de cihazı USB'ye bağlayıp Samsung Firmware Download - Lastest official firmware update sitesine girip sitedeki USB butonuna bas hocam bir de oradan Firmware yükle.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Cihaz zaten Binary sürümünden daha düşük bir sürüm yüklenmesine izin vermeyecek. Yanlış ROM flashlarsa cihazı yazılımsal brick edebilir ama Download mod sayesinde cihaz kurtarılabilir.Binary sürümü nedir? Sürüm düşürme riskli bu modelde.
GattarX
Başarılı
Cihaz zaten binary sürümünden daha düşük bir sürüm yüklenmesine izin vermeyecek. Yanlış ROM flashlarsa cihazı yazılımsal brick edebilir ama download mod sayesinde cihaz kurtarılabilir.
Evet hocam o yüzden SamFw önerdim.
Binary sürümü nedir? Sürüm düşürme riskli bu modelde.
Download modda 6 gösteriyor hocam.
T220_EUX_T220XXU8EXH2 sürümünü kuruyorum daha doğrusu kurmaya çalışıyorum. Acaba eski sürüm kurmaya çalıştığım için mi bu sorunu yaşıyorum?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Download modda 6 gösteriyor hocam.
T220_EUX_T220XXU8exh2 sürümünü kuruyorum daha doğrusu kurmaya çalışıyorum. Acaba eski sürüm kurmaya çalıştığım için mi bu sorunu yaşıyorum?
Binary 6 ile Android 13'e düşürebilirsiniz.
Download Galaxy Tab A7 Lite SM-T220 (EUX) T220XXS6CWL2 in Samfw - Samsung firmware download
Galaxy Tab A7 Lite SM-T220 (EUX - European Union) T220XXS6CWL2 T(Android 13) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
Sağ olun Yavuz hocam deneyeceğim.
Olmadı hocam bu sever Odin de auth hatasi veriyor cihazdada binary 6
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Sağ olun yavuz hocam deneyeceğim.
Tablet'te ne hata veriyor.
"sw check rev fail vbmeta
fusion 7 binary"
Hatırladığım kadarıyla.