Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaslar dun Adana'da Vatan CS turnuvasinda ikinci oldum ve 10K cek kazandim, tablet bakiyordum zaten ders calismak icin kalemi olmasi veya kalemle bu fiyatlara gelmesi onemli yani.

10K cek kullanip ustune 6K vererek S10 FE almayi dusunuyorum Vatan'dan. Sizce alinir mi?
iPad A16 var ayni paraya biliyorum fakat iPad'in ekran bolme verimsizligi ve aldiktan sonra 3-4K kalem masrafi olmasi butceyi bayagi acitiyor. Ekranin lamine olmamasi muhabbetini duydum bir de kalem tak tak tak ses cikariyormus galiba.

S10 FE!nin kaleminde basınç sensörü yok o yüzden hafif basınca ince sert basınca kalın yazma özelliği yok onun dışında normal S10 kaleminden farksız performans olarak da oyun dışında çok sıkıntı etmez gibi

S10 FE!nin kaleminde basınç sensörü yok o yüzden hafif basınca ince sert basınca kalın yazma özelliği yok onun dışında normal S10 kaleminden farksız performans olarak da oyun dışında çok sıkıntı etmez gibi
Nasil yok hocam? S9 FE'de vardi, S10'da kalkti mi? Oyun performansiyla hicbir isim yok, sadece YouTube'dan video izlenecek ve PDF'ler uzerinden kalemle ders calisilacak.

Kalemle işin olmasa iPad'in daha iyi olacağını söylerdim. Fakat kalem ihtiyaçsa S10 FE daha iyi olur.
Maalesef kalemle isim var dediginiz gibi. Apple'i genel olarak begenmesem de A16 cidden o fiyata cok guclu bir cip ve uzun omurluluk saglayacak fakat dedigim gibi bir kalemin 4K olmasi pek mantikli gelmiyor. Gider 4K'ya monitor alirim bir kaleme verecegime.

Tesekkurler cevaplar icin, Vatan bir cekimi atsin. Dedigim gibi 6K'ya gelecek tablet.

Arkadaslar dun Adana'da Vatan CS turnuvasinda ikinci oldum ve 10K cek kazandim, tablet bakiyordum zaten ders calismak icin kalemi olmasi veya kalemle bu fiyatlara gelmesi onemli yani.

10K cek kullanip ustune 6K vererek S10 FE almayi dusunuyorum Vatan'dan. Sizce alinir mi?
iPad A16 var ayni paraya biliyorum fakat iPad'in ekran bolme verimsizligi ve aldiktan sonra 3-4K kalem masrafi olmasi butceyi bayagi acitiyor. Ekranin lamine olmamasi muhabbetini duydum bir de kalem tak tak tak ses cikariyormus galiba.
S10FE sizin için.

iPad'i suan 15.500'e alabiliyorum, S10 FE ise 17.999TL. İkisinden de 10K dusecek. Kalemini alinca aslinda ayni paraya gelmis gibi olacak neredeyse, cok arada kaldim. Samsung'a daha yakin buluyorum kendimi fakat nedense iPad daha uzun omurlu olur mus gibi geliyor cipi dolayisiyla. Ekranin lamine edilmemis olmasi da kafami karistiriyor iPad diyecek olsam.

Sizce?

IPad'i şu an 15.500'e alabiliyorum, S10 FE ise 17.999TL. İkisinden de 10k dusecek. Kalemini alinca aslinda ayni paraya gelmis gibi olacak neredeyse, cok arada kaldim. Samsung'a daha yakin buluyorum kendimi fakat nedense iPad daha uzun omurlu olur mus gibi geliyor cipi dolayisiyla.

Sizce?

Şu an Xiaomi pad 7 uygun fiyatta. Onu bir düşünün derim.