Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Temizse Tab S8.
mete01
Üstün
Tamamdır. Sipariş ettim.
- Makaleler
- 6
İşlemci ekran ve bataryası S9 FE daha iyi. Sonuçta amiral gemisi SD8 gen 1 bende de var uzun yıllar götürür.
@mete01, memberstan kontrollerini mutlaka yap. Sonuçta 2.el ürün alıyorsun.
Son düzenleme:
S8 tabii ki.Hangisini önerirsiniz? Tab s9FE 6 GB RAM'li. Tab S8 ikinci el. Aynı fiyattalar.
mete01
Üstün
İşlemci ekran ve bataryası S9 FE daha iyi. Sonuçta amiral gemisi SD8 gen 1 bende de var uzun yıllar götürür.
@mete01, memberstan kontrollerini mutlaka yap. Sonuçta 2.el ürün alıyorsun.
Memberstan kontrolleri nedir?
AnTuTu, Geekbench, batarya süresi ses ve dokunmatik kontrolleri harici bir şey mi?
- Makaleler
- 6
Eğer tabletinizde varsa (muhtemelen vardır)
Samsung tablet kullanmadım. Samsung tablet kullanan söyleyebilir. Bütün testleri buradan yapabilirsiniz. Ayrıca Samsung telefonunuzun batarya sağlığınıda buradan görebiliyorsunuz. Yine de olduğundan emin değilim. Eğer varsa mutlaka yapın.
Samsung tablet kullanmadım. Samsung tablet kullanan söyleyebilir. Bütün testleri buradan yapabilirsiniz. Ayrıca Samsung telefonunuzun batarya sağlığınıda buradan görebiliyorsunuz. Yine de olduğundan emin değilim. Eğer varsa mutlaka yapın.
mete01
Üstün
Eğer tabletinizde varsa (muhtemelen vardır)
Eki Görüntüle 131563
Eki Görüntüle 131564
Daha yeni sipariş ettim. Önceden iPad kullanıyordum. Gelince yaparım teşekkürler.
- Makaleler
- 6
Daha yeni sipariş ettim. Önceden iPad kullanıyordum. Gelince yaparım teşekkürler.
Rica ederim. Amiral gemisi bir tablet kullanmanın keyfini çıkarın. IPad'ten bir farkı olacağını düşünmüyorum.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-