Tab S9+ için Hub önerisi

Smmmhunter

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tulum, Meksika
Tab S9+ cihazımı DeX modunda kullanmak için hub almak istiyorum. Hub üzerinden tableti şarja takmak ve HDMI ile monitöre vermek istiyorum. Çevre birimi olarak mouse bluetooth'lu. Sadece klavye ve kulaklığı takacağım. Bu amaçlar için 3 ürün arasında kaldım.
Mediamarkt'tan memnuniyet kuponum olduğundan dolayı onu kullanmak için alıyorum.

Daytona marka olan iki ürünün özellik farkına rağmen neden fiyat farkı olmadığını anlayamadım. Acaba görmediğim başka bir yerden mi kısılmışlar? Aydınlatırsanız sevinirim.

Bu işine yarar mı bilemedim ama buna da göz atabilirsin bence, hatta ben de S9+ kullanıcısı olarak bunu alsam mı diye düşünüyorum şu an aux girişi oluşu baya bir cezbetti beni.

HDMI girişine ihtiyacın varmış işine yaramayacaktır, kusura bakma şu an gördüm

USB'yi AUX'a çeviren aparatlar çok ucuza bulunuyor. Ki kulaklığımın girişi Type-C zaten. Önerim Aliexpress'ten sipariş etmeniz. Benim Mediamarkt'ta 1000TL kuponum olduğundan orayı tercih ettim.

Bunu alabilirsiniz.

USB'yi AUX'a çeviren aparatlar çok ucuza bulunuyor. Ki kulaklığımın girişi Type-C zaten. Önerim Aliexpress'ten sipariş etmeniz. Benim Mediamarkt'ta 1000TL kuponum olduğundan orayı tercih ettim.

Bunu alabilirsiniz.
Benim kulaklık 10 yıllık olduğundan aux girişli o yüzden mecburum aux çeviricisine, type-c olsaydı baya iyi olurdu, Ugreen'in varmış DAC çipli, performansından herkes de memnun gördüğüm kadarıyla amazonda. Bu tarz şeyleri ucuza bulmak mümkün kesinlikle katılıyorum, hatta apple'in bile varmış direkt çipsiz çeviricisi duruma göre artık karar vereceğim, Ali babadan alınacak ürünlere çok güvenemiyorum, bir de o kadar bekleme süresi de cabası...

İkinci attığınız güzelmiş. DeX'i zaten bu yazdan sonra çok kullanmam diye düşünüyorum. PC'de ikinci monitör olmadığından da istiyordum fakat yeni monitör alacağımdan eskisi ikinci monitör olacak. Şarj ederken sorun çıkarıyor mu?

Tableti kullanırken şarj etmemeye özen gösteriyorum.

İkinci attığınız güzelmiş. DeX'i zaten bu yazdan sonra çok kullanmam diye düşünüyorum. PC'de ikinci monitör olmadığından da istiyordum fakat yeni monitör alacağımdan eskisi ikinci monitör olacak. Şarj ederken sorun çıkarıyor mu?

45W da kullansanız oldukça yavaş şarj ediyor, eğer bir yandan da tableti kullanmaya devam ederseniz bulunduğu şarjda sabit olarak kalıyor.

Geri
Yukarı Alt