Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Zaman dilimi ayarının (Türkiye'de iseniz) +3 olduğundan emin olun ve modemin de tarih ve saat ayarını yapmayı düzeltin. Ama bana da saçma geldi çünkü ayarlar yanlış olsa da bağlanması gerek.
Zaman dilimi ayarının (Türkiye'de iseniz) +3 olduğundan emin olun ve modemin de tarih ve saat ayarını yapmayı düzeltin. Ama bana da saçma geldi çünkü ayarlar yanlış olsa da bağlanması gerek.
Otomatik seçeneğini seçince oluyor mu +3? Nasıl +3?
Sürüm nedir? OneUI 7 mi?Tabletin Wi-Fi bağlanması için tarihi 2 gün eskiye almak gerekiyor, yoksa bağlanmıyor.
Bu ne saçma bir şeydir, bunun çözümü var mıdır?
Evdeki diğer cihazlarda sorun yok.
Evet evet.
Ama bu sorun dün başlamadı 3 4 gündür var 6.1.1 de vardı 7'ye güncelledim düzelmedi.
Ayarlar içinden, genel yönetime girip Wi-Fi ve Bluetooth ayarlarını sıfırlamaya denediniz mi? Bazen oda sorunları çözebiliyor.
Ayarlar içinden, genel yönetime girip Wi-Fi ve Bluetooth ayarlarını sıfırlamaya denediniz mi? Bazen oda sorunları çözebiliyor.
Deniyorum da olmuyor.
Bu çok garip bir şey. Ne alaka diyor insan.
YT de araştırırken bunu yaşayan insanlar tarihi 2 gün geri ye alıp çözmüş.
Nasıl düzelecek şimdi bu?
Bazı sitelere girmeye çalışırken tarih ve saat güncel değil diye uyarı veriyor.
Ne alakası var tarih ve saatin Wi-Fi ile?
Deniyorum da olmuyor.
Bu çok garip bir şey. Ne alaka diyor insan.
YT de araştırırken bunu yaşayan insanlar tarihi 2 gün geri ye alıp çözmüş.
Nasıl düzelecek şimdi bu?
Bazı sitelere girmeye çalışırken tarih ve saat güncel değil diye uyarı veriyor.
Ne alakası var tarih ve saatin Wi-Fi ile?
Bende bu tableti kullanıyorum, şahsen ilk defa duydum. Reddit araştırdın mı bununla ilgili? Bazen ben sorunlarımı oradan bulup, hallediyorum. Samsunglarda bazen ağ ayarlarını sıfırlama, her zaman değil tabii çözebiliyor. Sapıtıyor çünkü. Kendi tabletimden resim paylaşıyorum, ayarlarınız bu şekilde olsun. O kısmı kurcalamayın. En kötü komple sıfırlayın tabletinizi.