Faruk12

Becerikli
Tab S11 almıştım birkaç ay önce. Hoparlör kalitesi çok kötü olduğu için iade ettim. İade etmeden önce çok düşündüm, pişman olur muyum diye. Tablet elimdeyken o ses kalitesini duydukça 14 günlük iade hakkım geçince de pişman olacağıma karar verip iade ettim. Şu an hala tablet almak istiyorum. Tablette herhangi bir işlem yapmayacağımı, muhtemelen bir köşede duracağını biliyorum ama tabletlere bakmadan edemiyorum. Sürekli tablet araştırıyorum, iade ettiğime pişman oluyorum ama ses kalitesinin kötü olduğunu söyleyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ne yapsam sizce? Bazen uygun fiyatlı olan Tab S10 Lite veya iPad A16 mı alsam diyorum, sonra da almışken en iyisini alayım diye düşünüyorum. En iyisini aldım, pişman oldum diye de almayayım diyorum. Büyük bir çıkmazdayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tabletlere bakmayı, satın almayı seviyorum. Son 2 yılda 2-3 tablet aldım. Kullanmayıp başkalarına verdim. Tabletin birini 4 ay çekmecede boş boş durduktan sonra, geçen hafta kardeşime verdim. Elimde Tab A9 kaldı bir tek. Onunla da okuma yapıyorum. Ama ekran çözünürlüğünden memnun değilim. Çözünürlüğü iyi olan uygun Mini bir tablet arayışındayım. 10 inç ve üzeri tablet almam bir daha. Aslında almamalıyım. Çünkü büyük tabletleri Techolay, diğer forumlar, Reddit vb. sitelere girmek için kullanıyordum. Fakat geçen zamanla bu sitelerin sayısı düşünce, ekstra tablete gerek duymuyorum. A9 yetiyor. Umarım dayanamayıp tekrar satın almam😆

Uzun ömürlülük konusunda iPad tarafı rakipsiz maalesef. Hem optimizasyon hem de yüksek işlem gücü kapasitesi nedeniyle diğerlerinin önüne geçiyor.

Ben de ısınma sorunu ve diğer birkaç nedenden dolayı Tab S11'den vazgeçmiştim.

Yani hoparlör için tablet alıyorsun? Güzel bir hoparlör veya kulaklık alıp geç.

Hoparlör için almıyorum. Hoparlörü kötüydü diye verdim diğer her özelliğinden çok memnundum. Ses sıkıntısı olmasa duruyordu şu an bende.

Ben de tabletlere bakmayı, satın almayı seviyorum. Son 2 yılda 2-3 tablet aldım. Kullanmayıp başkalarına verdim. Tabletin birini 4 ay çekmecede boş boş durduktan sonra, geçen hafta kardeşime verdim. Elimde Tab A9 kaldı bir tek. Onunla da okuma yapıyorum. Ama ekran çözünürlüğünden memnun değilim. Çözünürlüğü iyi olan uygun Mini bir tablet arayışındayım. 10 inç ve üzeri tablet almam bir daha. Aslında almamalıyım. Çünkü büyük tabletleri Techolay, diğer forumlar, Reddit vb. sitelere girmek için kullanıyordum. Fakat geçen zamanla bu sitelerin sayısı düşünce, ekstra tablete gerek duymuyorum. A9 yetiyor. Umarım dayanamayıp tekrar satın almam😆

Bu ilgi bende de var. Almayacağım tabletlere bile bakıyorum. Alsam evde boş boş duracak biliyorum ama kendime engel olamıyorum.

Uzun ömürlülük konusunda iPad tarafı rakipsiz maalesef. Hem optimizasyon hem de yüksek işlem gücü kapasitesi nedeniyle diğerlerinin önüne geçiyor.

Ben de ısınma sorunu ve diğer birkaç nedenden dolayı Tab S11'den vazgeçmiştim.

A16 ya bayağı sıcak bakıyordum fakat çoğu kişi not alırken bile yarım saatte aşırı ısındığını söyleyince vazgeçip Tab S11 almıştım. Aynı segment cihazlar değiller biliyorum ama sorunsuz olsun istemiştim olmadı. Şu an yine A16 mı alsam diyorum çok kullanmayacağım büyük ihtimal.