Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.013 Çözümler 1 Beğeniler 852 21 Eylül 2025 #1 Mesela klavye ve kalem falan alınsa MS Office kullanılabilir mi?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.350 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.678 21 Eylül 2025 #2 Morthunel dedi: Mesela klavye ve kalem falan alınsa ms Office kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanılır ama laptop gibi olmaz bence.
Morthunel dedi: Mesela klavye ve kalem falan alınsa ms Office kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanılır ama laptop gibi olmaz bence.
Batın Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 204 Beğeniler 190 Yer Bursa 21 Eylül 2025 #3 Tabii ki, ben üniversitedeyken Word ve Powerpoint uygulamalarını tabletimden kullanıyordum. Ders çalışma dosyalarımı düzenlemek ve ders çalışmak için.
Tabii ki, ben üniversitedeyken Word ve Powerpoint uygulamalarını tabletimden kullanıyordum. Ders çalışma dosyalarımı düzenlemek ve ders çalışmak için.
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.583 Çözümler 10 Beğeniler 1.153 21 Eylül 2025 #4 Benim başlangıcım bilgisayar üzerinde olduğu için Excel gibi yerde klavye üzerinde işimi yapmak kolayıma geliyor. Kalemle nasıl oluyor bilinmez.
Benim başlangıcım bilgisayar üzerinde olduğu için Excel gibi yerde klavye üzerinde işimi yapmak kolayıma geliyor. Kalemle nasıl oluyor bilinmez.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.013 Çözümler 1 Beğeniler 852 21 Eylül 2025 #5 Aakons dedi: Kullanılır ama laptop gibi olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Orası doğru. Hiç tablet veya telefondan yapmadım. Ondan sordum. Batın dedi: Tabii ki, ben üniversitedeyken Word ve Powerpoint uygulamalarını tabletimden kullanıyordum. Ders çalışma dosyalarımı düzenlemek ve ders çalışmak için. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir tablet gerekir bu günümüz dünyasında? Öneriniz var mı?
Aakons dedi: Kullanılır ama laptop gibi olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Orası doğru. Hiç tablet veya telefondan yapmadım. Ondan sordum. Batın dedi: Tabii ki, ben üniversitedeyken Word ve Powerpoint uygulamalarını tabletimden kullanıyordum. Ders çalışma dosyalarımı düzenlemek ve ders çalışmak için. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir tablet gerekir bu günümüz dünyasında? Öneriniz var mı?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.350 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.678 21 Eylül 2025 #6 Morthunel dedi: Orası doğru. Hiç tablet veya telefondan yapmadım. Ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Bence işini görebilecek bir Windows laptop varsa o iyi olur ama bende pek deneyimlemedim. Deneyimleyen varsa daha iyi cevap verir.
Morthunel dedi: Orası doğru. Hiç tablet veya telefondan yapmadım. Ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Bence işini görebilecek bir Windows laptop varsa o iyi olur ama bende pek deneyimlemedim. Deneyimleyen varsa daha iyi cevap verir.
Batın Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 204 Beğeniler 190 Yer Bursa 21 Eylül 2025 #7 Morthunel dedi: Orası doğru. Hiç tablet veya telefondan yapmadım. Ondan sordum. Nasıl bir tablet gerekir bu günümüz dünyasında? Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Huawei Matepad 11.5 kullanıyorum, herhangi bir sorunu veya eksiği olduğunu düşünmüyorum önerebilirim.
Morthunel dedi: Orası doğru. Hiç tablet veya telefondan yapmadım. Ondan sordum. Nasıl bir tablet gerekir bu günümüz dünyasında? Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Huawei Matepad 11.5 kullanıyorum, herhangi bir sorunu veya eksiği olduğunu düşünmüyorum önerebilirim.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.350 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.678 21 Eylül 2025 #8 Batın dedi: Ben Huawei MatePad 11.5 kullanıyorum, herhangi bir sorunu veya eksiği olduğunu düşünmüyorum önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet onlar güzel bende de var ama Excel gibi programlarda genel olarak tablet ne kadar iyi olur tartışmalı.
Batın dedi: Ben Huawei MatePad 11.5 kullanıyorum, herhangi bir sorunu veya eksiği olduğunu düşünmüyorum önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet onlar güzel bende de var ama Excel gibi programlarda genel olarak tablet ne kadar iyi olur tartışmalı.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.013 Çözümler 1 Beğeniler 852 21 Eylül 2025 #9 Aakons dedi: Evet onlar güzel bende de var ama Excel gibi programlarda genel olarak tablet ne kadar iyi olur tartışmalı. Genişletmek için tıkla... Kontrol tuşu falan Excel'de işe yarıyor. O yüzden klavye ve kalem demek istedim aslında.
Aakons dedi: Evet onlar güzel bende de var ama Excel gibi programlarda genel olarak tablet ne kadar iyi olur tartışmalı. Genişletmek için tıkla... Kontrol tuşu falan Excel'de işe yarıyor. O yüzden klavye ve kalem demek istedim aslında.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.350 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.678 22 Eylül 2025 #10 Morthunel dedi: Kontrol tuşu falan Excel'de işe yarıyor. O yüzden klavye ve kalem demek istedim aslında. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi mağazalarda deneyimleyin ya da birinde varsa deneyimleyin.net bir şey diyemem.
Morthunel dedi: Kontrol tuşu falan Excel'de işe yarıyor. O yüzden klavye ve kalem demek istedim aslında. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi mağazalarda deneyimleyin ya da birinde varsa deneyimleyin.net bir şey diyemem.